- Resmi Gönderi
Başkan her hava olayından bir şekilde haz almayı biliyorsun
Her mevsimde varız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBaşkan her hava olayından bir şekilde haz almayı biliyorsun
Her mevsimde varız
Bu kış böyle bir sistem yaşayacağımızı tahmin ediyorum önce balkan tarafından girip kırım ile birleşen bir ülke sistemi.
Sibirya T.Y.B(GUGUL) az daha uzasın da yılbaşına denk gelsin
tüm ailesind3n özür dilerim UsTaD abim senden de çok özür diliyorum birdaha böyle bir şey olmicak burda güzel bir aile olalım hep beraber
selamlar duzcede araliksiz bir firtina var az once karsida bir evin yanindaki depo gibi bir seyin bir kac parcasi uctu. tabi ben melen kenarinda neredeyse 20km lik bir acikliktayim merkezi bilmiyorum.
tüm ailesind3n özür dilerim UsTaD abim senden de çok özür diliyorum birdaha böyle bir şey olmicak burda güzel bir aile olalım hep beraber
Sıkıntı yok kardeşim ama böyle kabadayımsı yazılar sana yakışmıyor sadece bana değil kimseye yazma öyle şeyler zaten hep beraber güzel aileyiz biraz sabırlı olursan bu durumu da aşacağına inanıyorum.
selamlar duzcede araliksiz bir firtina var az once karsida bir evin yanindaki depo gibi bir seyin bir kac parcasi uctu. tabi ben melen kenarinda neredeyse 20km lik bir acikliktayim merkezi bilmiyorum.
Aleyküm selam Mehmet, yaşıyorsun bu hayatı bakalım.
Aleyküm selam Mehmet, yaşıyorsun bu hayatı bakalım.
saolasin ustadim hortum tifan pesine geldik ama siklon bizim rotayi begenmedi. kafasina gore hareket ediyor
saolasin ustadim hortum tifan pesine geldik ama siklon bizim rotayi begenmedi. kafasina gore hareket ediyor
Hortum bana da lazım yaa, görürsen yakala arabayı yıkarım.
Hortum bana da lazım yaa, görürsen yakala arabayı yıkarım.
cukurdaydim kar etmedi burda bir dozer var ardina sakladim allahtan ekipmanim kamuflajim saglam. ama su varki hayatta olugumu yasadigimi nefes alabildigimi bugun doruklarina kadar hissettim. fakat sicaklik dusmeye basladi 8 derecelerde bile olsa donduruyor adami bu sistem suana kadar gorugum en farkli lodos sistmelerinden biri. digeri 2014 yada 2015 di sanirim bandirma tepelerinde yaklasik bi 10 mtre kadar ayaklarim yerden kesilmiti 130km ye yakindi. fakat lens imi degistirmem lazim yada frkli bir aparat surekli bugu yapiyor foto alamiyorum bir turlu
Burada mobil yok uydudan baglaniyorum
Sinan abim sistemin ile ilgili biseyler varmi dicekmisin
Burada mobil yok uydudan baglaniyorum
cukurdaydim kar etmedi burda bir dozer var ardina sakladim allahtan ekipmanim kamuflajim saglam. ama su varki hayatta olugumu yasadigimi nefes alabildigimi bugun doruklarina kadar hissettim.
Aman kendinize dikkat edin. Çok aksiyonlu görünüyor ama
Aman kendinize dikkat edin. Çok aksiyonlu görünüyor ama
aksiyona geldik zaten. firtinali sistem gelir de ayaklarim yerden kesilmesse rahat edemem ben ustadim egleniyor benimlen ama bilir o da. ondan oyle der. ustune birde kar alabilsek muthis olurdu ama burayi tercih etmem deki sebep bolu 40km burda olmassa yarin orda.... ustad hortumnan araba yikasin ben yarin arabanin camindan ona selam yazacagim
( )
Bulgaristan'da Ludogorets - Slavia Sofia maçı kar nedeniyle ertelenmiş...
Bence oynanabirdi. Ayıp etmişler 😀