Bulgaristan'da Ludogorets - Slavia Sofia maçı kar nedeniyle ertelenmiş...
Bence oynanabirdi. Ayıp etmişler 😀
Yani kartopu yapıp oynayabilirlerdi sonuçta o da top
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBulgaristan'da Ludogorets - Slavia Sofia maçı kar nedeniyle ertelenmiş...
Bence oynanabirdi. Ayıp etmişler 😀
Yani kartopu yapıp oynayabilirlerdi sonuçta o da top
Manisa/Demirciden Selamün Aleyküm herkese şuanda Demircide havada kar var ancak henüz tutmuş değil sulu bir kar yağıyor arada duruyor ama olsun yılın bu ayında kar yağıyor olduğunu görmek bile benim için ayrı bir heycan normalde Giresunda ocağa kadar havada bile çok kar göremezdim
Manisa/Demirciden Selamün Aleyküm herkese şuanda Demircide havada kar var ancak henüz tutmuş değil sulu bir kar yağıyor arada duruyor ama olsun yılın bu ayında kar yağıyor olduğunu görmek bile benim için ayrı bir heycan normalde Giresunda ocağa kadar havada bile çok kar göremezdim
Demirci'nin rakımı senin Giresun'un rakımının 2 katı Samet bu sefer güzel yerdesin diyebilirim.
Okul iyi yerde demiştim sana.. Gözün aydın olsun Samet
Mahallemizde yaşanan olay
Şu sıralar rüzgar oldukça kuvvetlendi
Kazasız belasız geçsin gitsin inşaallah Semih Ö. 🤲
Okul iyi yerde demiştim sana.. Gözün aydın olsun Samet
Teşekkür ederim abi
GÖRDESTEN KARLI BİR AKŞAM ÜZERİ HERKESE SELAMLAR
Hayırlı günler .
ÇATILAR ARABALARIN ÜSTÜ BEMBEYAZ KAR TANELERİ RÜZGARLA DANS EDİYO MÜKEMMEL
ÇATILAR ARABALARIN ÜSTÜ BEMBEYAZ KAR TANELERİ RÜZGARLA DANS EDİYO MÜKEMMEL
Fotoğraf varsa çok güzel olur kardeşim.
GÖRDESTEN KARLI BİR AKŞAM ÜZERİ HERKESE SELAMLAR