Herkese günaydın. Eren gece bana 250 puan göndermişsin neden? 😂
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Herkese günaydın. Eren gece bana 250 puan göndermişsin neden? 😂
model takibi için
-
- Resmi Gönderi
Selamunaleykum hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun
Aleykümselam hayırlı günler herkese.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler arkadaşlar.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler .
-
- Resmi Gönderi
-
Doktorumun teşhisiyle "insomnia" adlı uyuyamama hastalığına yakalandığımı öğrendim. rahat rahat uykuya dalamayacağımı genel olarak az uyuyacağımı söyledi sabahın 6 sında sürekli uyanmam normal mi dedim normal dedi. İlacı şuan için yazmadı bitkisel çözümlere bak dedi.
-
- Resmi Gönderi
Doktorumun teşhisiyle "insomnia" adlı uyuyamama hastalığına yakalandığımı öğrendim. rahat rahat uykuya dalamayacağımı genel olarak az uyuyacağımı söyledi sabahın 6 sında sürekli uyanmam normal mi dedim normal dedi. İlacı şuan için yazmadı bitkisel çözümlere bak dedi.
Geçmiş olsun abim...Bak bakalım ne gibi bitkiler kullanılıyor..
Tez şifa inşallah
-
Geçmiş olsun abim...Bak bakalım ne gibi bitkiler kullanılıyor..
Tez şifa inşallah
Uykusuzluğa dayanıklı olduğum için gün içinde yorgun hissetmediğim zaman dilimide oluyor o yönden şanslıyım. Soğuk duş, soğuk bir şeyler tüketmek veya soğuk havada pencere açıp ortamı havalandırmak yorgunluğumu anlık olarak alıyor.
-
Uyku benim enerjimi tam olarak etkilemiyor, fakat uzun vadede yol açabileceği sağlık sorunları beni derin endişeye sokuyor, uykusuzluktan çok iç sıkıntısı beni yoruyor.
-
dark and cold yorucu aktiviteler yap gün içinde işe gir çalış ,spor yap yüzme,koşu,fitness gibi kafein almamaya çalış
-
dark and cold yorucu aktiviteler yap gün içinde işe gir çalış ,spor yap yüzme,koşu,fitness gibi kafein almamaya çalış
Aktardan papatya çayı aldım yatmadan 1 saat önce içeceğim.
-
- Resmi Gönderi
Uyku benim enerjimi tam olarak etkilemiyor, fakat uzun vadede yol açabileceği sağlık sorunları beni derin endişeye sokuyor, uykusuzluktan çok iç sıkıntısı beni yoruyor.
İNŞAALLAH sıkıntı olmaz
-
Aktardan papatya çayı aldım yatmadan 1 saat önce içeceğim.
Onlarda fayda edebilir ancak çok kullanma sindirim sorunu yapar
-
Uykusuzluğumu kafaya takmıyorum, uykusuzluk sebebiyle uzun vadede kalp hastalığı tansiyon diyabet gibi hastalıklara yakalanma ihtimalim canımı sıkıyor.
-