Abiler bir konuda canım sıkkın neden videolar ve resimler kendi konusuna paylaşım olmuyor bırakıp kaçarım siteden he
hocam şu galeride kullanıccaya silme yetkisi verseniz dolu dolu silemiyoruz yeni atamıyoruz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbiler bir konuda canım sıkkın neden videolar ve resimler kendi konusuna paylaşım olmuyor bırakıp kaçarım siteden he
hocam şu galeride kullanıccaya silme yetkisi verseniz dolu dolu silemiyoruz yeni atamıyoruz
Zonguldakli67 hayırlı olsun abim
Sinan abi mesela bizde neden bir üyeyi engelleme onun yazdiklarini göremeyecegimiz bir uygulama yok
Var hocam.
Müzik ve Kar Resimleri için ayrı konumuz var
Doğum günün kutlu olsun. Dondur boğazı bakalım
Konu dışında cevap verince kızıyorlar buradan yazayım 😅 Çok teşekkür ederim, ben de dondurmayı umuyorum 🌸
Eski yaşını şutlar yeni yaşını kutlarım. Nice güzel yaşların olsun inşALLAH Saadet gece Airbus A380 ucağımızla pastanı keserken sistemleri indirmeyi unutma :-D
Hepberaber nice mutlu sağlıklı senelere inşAllah, çok teşekkür ederim 🎉
Konu dışında cevap verince kızıyorlar buradan yazayım 😅 Çok teşekkür ederim, ben de dondurmayı umuyorum 🌸
Kızmıyoruz genel olarak uyarıyoruz diyelim 😅
Kızmıyoruz genel olarak uyarıyoruz diyelim 😅
Bana kızılıyor 😂
Bu arada Saadet yeni yaşın kutlu nice mutlu huzurlu bol karlı yıllara 🎂
Bana kızılıyor 😂
Saadet hımmm çabuk sohbet sayfasına 💥😅
Bu arada Saadet yeni yaşın kutlu nice mutlu huzurlu bol karlı yıllara 🎂
Çok teşekkür ederim, inşAllah 🎉
Saadet hımmm çabuk sohbet sayfasına 💥😅
Buradan da kutlama sayfasına gitmem gerekiyor ama onu bulamadım idare edin artık 😂
Saadet doğum günün kutlu olsun 💮. Yeni yaşın sağlık, mutluluk ve huzur getirsin inşallah. Güncellemede Hatay'a da 3 5 bir şey at. Burada bu kadar adam çiğ et görmüş aç kedi gibi bekliyoruz 😜😜🏃🏻♂️
Buradan da kutlama sayfasına gitmem gerekiyor ama onu bulamadım idare edin artık 😂
Tamam sana özel şöyle yaparız model paylaşırken herkes sana beğeni yerine doğum günü pastası atsın. Sinan başkandan rica edelim bu geceye özel pasta emojisi eklesin😅
Ohooo konuyu değiştiriyorum doğum günü diye 😂 çıkış bu tarafta ➡️🚪 dogum günü konusuna geçelim