Online oyun oynarken sürekli sinirleniyorum kaybetmeyi kabullenemiyorum kendimi nasıl düzeltirim
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Online oyun oynarken sürekli sinirleniyorum kaybetmeyi kabullenemiyorum kendimi nasıl düzeltirim
oyun oynarken oyuna kaptırıyorsun kendini sanki oyunun içindeymiş gibi çok fazla sürekli ben kazanım istiyorsun veya benim takımım kazansın istiyorsun dimi?
-
oyun oynarken oyuna kaptırıyorsun kendini sanki oyunun içindeymiş gibi çok fazla sürekli ben kazanım istiyorsun veya benim takımım kazansın istiyorsun dimi?
Aynen
-
>>>WinteR<<< yorumlarımı çöpe taşıma nedeniniz tam olarak nedir?
Model güncellemesi esnasında yapılan tüm ilğisiz yorumlar kendim de dahil olmak üzere silinmiştir.
Bundan sonra model konusu içerisinde model ile alakalı yorumlar yer alırsa hem bizler hemde bizleri uzaktan takip edenler için göz rahatlığı olur.
Lütfen bu Konuya özen gösterelim.
-
Model güncellemesi esnasında yapılan tüm ilğisiz yorumlar kendim de dahil olmak üzere silinmiştir.
Bundan sonra model konusu içerisinde model ile alakalı yorumlar yer alırsa hem bizler hemde bizleri uzaktan takip edenler için göz rahatlığı olur.
Lütfen bu Konuya özen gösterelim.
O zaman silmek yerine baştan uyarı yapsaydınız . Bir serbest diyorsunuz bir olmadığını söylüyorsunuz. Umarım bir kararda sabit kalırsınız.
-
Çekiliş rütbeleri belli bir süre mi bizimle yoksa ömür boyu mu ?
-
O zaman silmek yerine baştan uyarı yapsaydınız . Bir serbest diyorsunuz bir olmadığını söylüyorsunuz. Umarım bir kararda sabit kalırsınız.
Saadet hanım uyarı çok kez yapıldı inanın. Bu size özel bir durum değil. Yorum olsun da ne olursa diyerek yorum yazan arkadaşlarımız var. Alakasız konu model konusu olduğu için bu konu da sizden anlayış bekliyoruz.
-
- Resmi Gönderi
Saadet en son dün uyarı yaptım benden sonra serbest diyen biri mi oldu
-
- Resmi Gönderi
Model konusunda yazılan mesajlardan ben de çok şikayetçiyim. Yorum yapmıyorumm ama. Sohbet konusu mu ,bölge konuusu mu belli olmuyor. Forumdan doğru dürüst model takip edilmiyor. Bir karar alınması lazım bu konuda
-
- Resmi Gönderi
Model konusunda yazılan mesajlardan ben de çok şikayetçiyim. Yorum yapmıyorumm ama. Sohbet konusu mu ,bölge konuusu mu belli olmuyor. Forumdan doğru dürüst model takip edilmiyor. Bir karar alınması lazım bu konuda
Biliyorsun ki siliyoruz mesajları (saadet abla şimdi üstüne alınma bu önceden de olan bir durumdu),geliyorlar hemen neden silindi diyorlar.
-
- Resmi Gönderi
Yani forum uyelerindende anlayış bekliyoruz bu konuda.
Bölgesel olarak yorumlamak için bölge konularımız var
Sohbet etmek için sohbet konusu var ancak model paylaşım ve yorumlama sayfasını salıverin 🙂
-
Sarp Özdoğan hocam özelden ileteşime geçebilir miyiz ?
Bir şey göstermem gerekiyor size
-
Ben aylar önce dedim geçen yılki sistem gelsin model paylaşımına diye
-
Normalde dikkatli davranırım. Duyuru olarak öteki siteler gibi olmayıp kuralların esnetildiği söylenmişti ben de buna göre davranırım haliyle. Dün senin yaptığın uyarıyı görmedim, her yorumu okumaya vaktimiz kalmıyor. Duyuru olarak paylaşılsaydı veya başta silmeden önce kuralın değiştiği tekrar kural şekli ile belirtilseydi ben de sormak zorunda kalmazdım Eren .Herneyse uzatmaya niyetim yok ben cevabımı aldım. İyi geceler herkese
-
Çekiliş rütbeleri belli bir süre mi bizimle yoksa ömür boyu mu ?
Büyük ihtimalle kalıcı çünkü 5.yıl özel üye yazıyor
-