Google hava durumunu neye göre belirliyor
Bence google, apple (the weather channel) hava durumlarını GEFS ortalamasına göre veriyor, biraz detaylı takip edince anlaşılıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGoogle hava durumunu neye göre belirliyor
Bence google, apple (the weather channel) hava durumlarını GEFS ortalamasına göre veriyor, biraz detaylı takip edince anlaşılıyor
O yüzden cogu tutmuyor 😂
Hiçbirşey bilmediğimi öğrendim bu video sonrasında
66 milyon yıl önce çarpan göktaşı 1.4 km tsunami dalgası yaratmış olabilirmiş
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Hiçbirşey bilmediğimi öğrendim bu video sonrasında
Uzun zamandır takip ettiğim bir kanaldır ( 5 - 6 yıl ) video konuları ve anlatış biçimleri çok iyi son zamanlarda instagram vs.. gelen para ile prodüksiyonuda arttırdılar
Bill gatesin güneş karartma projesi riskli olabilir mi atmosfere tebeşir salcak milyarlarca ton kuresel isinma azaltmak için ama dünyayı buzul çağına sokmasin
Şimdi ben bunu dine göre yorumlarsam yapamayacaklar çünkü güneşin batıdan doğması zaten kıyamet alameti demek ki karartamayacaklar bilimsel açıdan riskli olabilir
66 milyon yıl önce çarpan göktaşı 1.4 km tsunami dalgası yaratmış olabilirmiş
Anlatılan ve söylenen rakamlar akıl dışı bir şey..Beyin yok olan da error abi yaniyoz dedi.
Sakın zamanda bakacağım, yarım bıraktım.Gfs ye az beyin aktarma edeyim (varsa tabi)
@Salihh bak yellowstone yan sanayi patlaması
-12 iyi değil
-12 iyi değil
Sende hoş geldin ...
Denk yaz aman abim bahara çıkalım hep beraber hemi?
yellowstone yan sanayi patlaması
Sinemada seyretmiştim bunu ben😅
Sende hoş geldin ...
Denk yaz aman abim bahara çıkalım hep beraber hemi?
Kar yağışı filan boştır loo
Gece güncellemesine geldik de yazi yazamiyoruz. Paylaşım da yok sanırım
Gece güncellemesine geldik de yazi yazamiyoruz. Paylaşım da yok sanırım
Eren paylaşım yapacaktı
Eren paylaşım yapacaktı
Başladım