- Resmi Gönderi
Demin Bünyamin Hocayı izledim. Karşıma çıktı. Aynen şöyle diyor.
"Her gelen sisteme kuvvetli kar derseniz mutlaka bir tanesi tutacaktır."
Belli kendisi de sıkıldı iyice bu sosyal medyadaki alimlerden.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDemin Bünyamin Hocayı izledim. Karşıma çıktı. Aynen şöyle diyor.
"Her gelen sisteme kuvvetli kar derseniz mutlaka bir tanesi tutacaktır."
Belli kendisi de sıkıldı iyice bu sosyal medyadaki alimlerden.
izmirdeki kutleye bakın merkeze gelirse nolur acaba kipkirmizi
2 3 gün içinde 70 cm kar yağdı, 2 haftadır erimiyor. Eriyen kısımlar da yollarda göller oluşturuyor. Yürümek zor. Kaldırımlar 10 gündür karla kaplı. Millet yolun ortasından yürüyor. Ana yollar dışındaki yollar kar çamur.Olması gereken mi bu, yoksa biz mi biraz fazla hizmet bekliyoruz belediyeden.
2 3 gün içinde 70 cm kar yağdı, 2 haftadır erimiyor. Eriyen kısımlar da yollarda göller oluşturuyor. Yürümek zor. Kaldırımlar 10 gündür karla kaplı. Millet yolun ortasından yürüyor. Ana yollar dışındaki yollar kar çamur.Olması gereken mi bu, yoksa biz mi biraz fazla hizmet bekliyoruz belediyeden.
Kar için suskun kalıyor belediyeler.
Receb Ayına girmişken şu hadisi bırakıyorum buraya
Receb Ayı Allah’ın, Şaban Ayı Benim, Ramazan Ayı Ümmetimin Ayıdır.
Hadisi Şerif
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar Ailesi 😊😊
Aleykumselam..İyi akşamlar herkese
Buyurun arkadaşlar
Bugünki Covid-19 tablosu
Muhabbet kuşum tüyleri kabartıp kafasını çeviriyor Whisper abi neyi olabilir hasta mıdır acaba
Muhabbet kuşum tüyleri kabartıp kafasını çeviriyor Whisper abi neyi olabilir hasta mıdır acaba
Tam tur arkaya ve devamlı ederse güvercinlerde de olan halk arasında "salla baş"denilen hastalıktır.
Devamlı yapıyorsa veterinere sor veya götür Yusuf.
Tam tur arkaya ve devamlı ederse güvercinlerde de olan halk arasında "salla baş"denilen hastalıktır.
Devamlı yapıyorsa veterinere sor veya götür Yusuf.
Abi ben böyle şeylere gelemiyorum psikolojim çok zayıf kafaya taktım kuşa bi bu dert eksikti 😒
Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun
of ya of of ya izmirdeki kutleler merkeze gelemiyor
izmirde dolu var