Hayırlı Cumalar,iyi günler HS ailesi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hiçbir şey olmaz ara bulculuğu yaptık Ukrayna’ya zamanında SİHA sattık 3-4 tane 2 si bile işi çözer
-
TYT sınav süresi 135 dakikadan 165 dakikaya çıkarıldı. Yksye hazırlanan arkadaşlara müjde
-
YKS sınavına girecek olan arkadaşlar baraj puanı kaldırılmış.
-
TYT sınav süresi 135 dakikadan 165 dakikaya çıkarıldı. Yksye hazırlanan arkadaşlara müjde
Paragraflar 1 sayfa olur artık, yani anlayamıyorum şu değişikliği en başta açıklamak zor olmamalı. Barajıda kaldırmışlar ne olursan ol gel demişler. 150 180 geçemeyen insanlar mezun olacak şaka gibi
-
Paragraflar 1 sayfa olur artık, yani anlayamıyorum şu değişikliği en başta açıklamak zor olmamalı. Barajıda kaldırmışlar ne olursan ol gel demişler. 150 180 geçemeyen insanlar mezun olacak şaka gibi
Onun şeyini illaki çıkarırlar merak etme ya zor sorarlar yada çok çelişkili birbirine bağlı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gazamiz mübarek olsun arkadaşlar 🤲🖤 hayırlısı olsun her şeyin ne diyim ❤️ ben ve diğer girecek arkadaşlara başarılar diliyorum Umarım güzel yerler tutturunuz herşey gönlünüzce olur inşaAllah.
-
Dengelemek için geçen seneden zor sorabilirler Tyt ve Ayt yi.
-
Benim burnum sistem değişikliği kokusu alıyor nedense yine hadi hayırlısı hayır sene sene yapacağına bütün yıl için duyur ama bazılarında sınava girecek yığılmayı azaltmak içğn yapıldı diyorlar malum 2024 tayfa da sınava 1 milyon 250 bin kişi yeni girecek 1 milyon 780 bin şuna girenler zaten bir anda iki katına çıkacak
-
Ha aslında barajın kaldırılmasının sebeplerinden biri bazı üniversite bölümleri boş kalıyordu onları doldurmak için
-
- Resmi Gönderi
Ha aslında barajın kaldırılmasının sebeplerinden biri bazı üniversite bölümleri boş kalıyordu onları doldurmak için
Konu uzamasın fazla ama devlet üni si sayılı kaldı artık.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
İnşaALLAH
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar İnsaların Kalplerini Kıracak mesaj yazmayınız rica ediyorum.
Devam ederseniz yönetim içinde arkadaşlarımız dostlarımız gerekli işlemi yaparlar haberiniz olsun.
Biraz edep biraz ahlak kurallarına uyarak sitemizde devam edelim .
İnşaALLAH anlaşıldı …
-
- Resmi Gönderi
eee gececiler burdamiyiz. sistemlerin eli kulaginda...
ben takibe basladim -
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar İnsaların Kalplerini Kıracak mesaj yazmayınız rica ediyorum.
Devam ederseniz yönetim içinde arkadaşlarımız dostlarımız gerekli işlemi yaparlar haberiniz olsun.
Biraz edep biraz ahlak kurallarına uyarak sitemizde devam edelim .
İnşaALLAH anlaşıldı …
Özellikle de ben yaparım gerekeni! 👍👍
-