- Resmi Gönderi
eee gececiler burdamiyiz. sistemlerin eli kulaginda...
ben takibe basladim
Hosgeldin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştureee gececiler burdamiyiz. sistemlerin eli kulaginda...
ben takibe basladim
Hosgeldin
Bana yalan söylediğine değil artık sana güvenemeyeceğime üzüldüm demiş Nietzsche
İnsanın en güvendiği en sevdiği kişiden yalan sözler duyması ne kadar acı bir şey
Neyse herkese günaydın
Şubat ayı malesef hiç istemedigimiz bir şekilde geçiyor şükürler olsunki Ocak sonu sistemini yaşadık oda olasaymis bütün kişi boş geçirecekmisiz
Söyleyecek söz yok... 10 Şubat Sabahı Zonguldak'tan bir fotoğraf
Şubat ayı malesef hiç istemedigimiz bir şekilde geçiyor şükürler olsunki Ocak sonu sistemini yaşadık oda olasaymis bütün kişi boş geçirecekmisiz
Herşeyin zamanı var Rabbim bilir neyin ne olacağını iklimler zaten değişti bı baktın Nisan'da sahillerde kar yağıyor bunu bilemeyiz. Ki olmayan şey değil Gün doğmadan neler doğuyor şuan modelleri takmayın bir verip bir vermiyor gel git yaparlar vade yaklaşsin daha net gözükür herşey.
Bana yalan söylediğine değil artık sana güvenemeyeceğime üzüldüm demiş Nietzsche
İnsanın en güvendiği en sevdiği kişiden yalan sözler duyması ne kadar acı bir şey
Neyse herkese günaydın
Günaydın yiğidim aslanım. Belli ki kız kazığı yemişsin sen de 🙄
Güzel haftasonları herkese
Daha Çok GösterArkadaşlar İnsaların Kalplerini Kıracak mesaj yazmayınız rica ediyorum.
Devam ederseniz yönetim içinde arkadaşlarımız dostlarımız gerekli işlemi yaparlar haberiniz olsun.
Biraz edep biraz ahlak kurallarına uyarak sitemizde devam edelim .
İnşaALLAH anlaşıldı …
👍
Peki neden mn altı geçecek diyordu veriler
Yb
Rus savaş gemileri kırım açıklarında
Gövde gösterisi
Temel gıdada KDV %8 den %1e düşürülüyor
Günaydın yiğidim aslanım. Belli ki kız kazığı yemişsin sen de 🙄
Veeeee doğru tahmin geliyooooooor
Ulannn dünkü kafayla çözdüğüm paragraf sorular neredeyse hep doğru çıkmış 😱 coğrafyada yaptığım hata kayda değer değil ya bildiğim soruyu gidip yanlış yaptım 🤦😥
Dünya haritası vermiş işaretlemiş bölgeleri işte birine kuzey amerika diğerine Rusya'nın kuzeyini 3. Bölgede çöller vardı Soruda şu verilen şıklardaki bilgilerden hangisi yanlıştır , 3) Numaralı bölgede büyük Sahra vardı karasallik etkisi ile oluşur filan yaziordu cevap bu ama ben gidip 1,5 numaralı yerde yaz mevisimi daha yağışlıdır işaretliyorum dikkatsizlik 🤦
İçimden diyorum rüzgar ve dinamik yüksek basınç etkisi ile oluştu çöller alize rüzgarı 30. Enlemlerde bunu dediğim halde doğru sayıyorum cevabı böyle işin 🤦