YKS tayfa şimdi biz TYT denemelerini 165 dakika mı çözeceğiz ?
Hayırlısı artık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYKS tayfa şimdi biz TYT denemelerini 165 dakika mı çözeceğiz ?
Hayırlısı artık
Bize eski sureden yaptırıyor hocalar 🤦🏻
Herkese günaydın iki gündür ağzımda bir şarkı takıldı
Çekirgeyi salıverdim çekirgeyi salıverdim çayıra çayıra, çayıra çayıra 😂
Tünaydın Ailesi😊
Ne Hastalıkmış Be Mahvetti Beni Sesim Çıkmıyor Bi Türlü Geçmedi Lanet Olasıca
Tünaydın Ailesi😊
Günaydın, tünaydın herkese iyi günler..
Geçer gider tez vakitte inşaallah
Günaydın, tünaydın herkese iyi günler..
Geçer gider tez vakitte inşaallah
Whisper İnşallah Reis🤲🏻🤲🏻
Tünaydın Ailesi😊
Tünaydın reis çok geçmiş olsun benim de zor geçti omicron hafif geçiyor falan dendi ama
Tünaydın Ailesi😊
Allah acil şifalar versin inşallah geçmiş olsun
Tünaydın Ailesi😊
Hayırlı günler geçmiş olsun İnşaALLAH
Polis01 geçmiş Olsun meslektaş Allah şifa versin
Tünaydın reis çok geçmiş olsun benim de zor geçti omicron hafif geçiyor falan dendi ama
Allah acil şifalar versin inşallah geçmiş olsun
Hayırlı günler geçmiş olsun İnşaALLAH
Polis01 geçmiş Olsun meslektaş Allah şifa versin
OsmanErdem Yasin71 Sinan Sistemci5534 Hepinizden ALLAH Razı Olsun🤲🏻🤲🏻
Ben şimdilik denemelere ara vereceğim sanırım. Branş denemeleri hariç. Yayınevleri neler yapacak bir bakalım. Stabil devam edemezler . +30 dakika da boşuna değildir kesinlikle. Çok kötü bir karar oldu bu. Ayırt etme çok zor olacak bu sene. Ya basit 2020 vari bir tyt, zor ve eleyici ayt, ya da tam tersi olacak kanaatimce. 2 soru çözen üni okuyacak ayrı mesele o.
Bunu sene başında yap hiç sorun olmayacak. Belli bir sistem ve program oturttuktan sonra neden yapıyorsun ki? Kendi sistemini geç. Öğrencilerin sistemi bozuldu. Klasik saçma sapan Türkiye eğitim sistemi. Ağzımı bozmak istemiyorum çok sinirliyim çünkü
Bunu sene başında yap hiç sorun olmayacak. Belli bir sistem ve program oturttuktan sonra neden yapıyorsun ki? Kendi sistemini geç. Öğrencilerin sistemi bozuldu. Klasik saçma sapan Türkiye eğitim sistemi. Ağzımı bozmak istemiyorum çok sinirliyim çünkü
Ben sana söyleyeyim, 1 ay sonra tekrar 135 dakikaya indirirlerse şaşırma. Çünkü ne yaptıkları belli değil bunların . Sınav süresi artınca öğrenci başarısı artacak zannediyorlar. Halbuki bu bir eleme sınavı.
Hasy ağzına sağlık reisim gelde bunu anlat işte ama herkes kendi çıkarına bakar vatandaşı düşünen yok