Türkiye inş Rusya'nın yanında olup Avrupa ülkelerine karşı gelir
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
UKRAYNA :
Doğu bölgesinde en az 50 Rus askeri öldürüldü. 6 uçağı düşürdük. -
3. DUNYA SAVASININ ARIFESINE GIRDIK ARTIK.
-
Eskatoloji "son" anlamına gelen teoloji terimidir. İnsanlığın nihai kaderi veya dünya tarihini sonuçlandıran olaylar, daha kaba bir tabirle dünyanın sonu ile ilgilenir.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
cumlemize allah hayir etsin abi.. durumlar cok zor cok. rusya borsasi yuzde 32 daraldi. zariri yine bize dokundu
-
- Resmi Gönderi
cin tarafida karisik 2. hamle olarak cin thaliand karisirsa ardina korenin kuzeyi guneyi karistir. ordan avustralya ordan amerika derken isler cok sarpa saracak.
pakistan hindistan bir kivilcim bekliyor. bizim yunan akdeniz ve suriye ortada.
japonyada pek iyi konusmuyor 3 aydir her birimleri teyakkuzda ve alttan alttan savas hazirliklari yapiliyormus. -
Askeri harekatın kabul edilemez bulduğumuzu ve reddederek başlamak istiyorum. Uluslararası hukuka aykırı olarak gördüğümüz bu adım, bölgenin barış ve istikrarına vurulmuş darbedir. Rusya ve Ukrayna’nın bu şekilde karşı karşıya gelmesinden samimiyet olarak üzüntü duyuyoruz. Türkiye’nin Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü korumak için verdiği mücadeleyi tekrar ifade ettim. Kendi vatandaşlarımız ile bölgedeki Tatar kardeşlerimiz başta olmak üzere Ukrayna’da ki herkesin can güvenliğini sağlamak üzere üzerimize düşeni yapacağız''
-
Askeri harekatın kabul edilemez bulduğumuzu ve reddederek başlamak istiyorum. Uluslararası hukuka aykırı olarak gördüğümüz bu adım, bölgenin barış ve istikrarına vurulmuş darbedir. Rusya ve Ukrayna’nın bu şekilde karşı karşıya gelmesinden samimiyet olarak üzüntü duyuyoruz. Türkiye’nin Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü korumak için verdiği mücadeleyi tekrar ifade ettim. Kendi vatandaşlarımız ile bölgedeki Tatar kardeşlerimiz başta olmak üzere Ukrayna’da ki herkesin can güvenliğini sağlamak üzere üzerimize düşeni yapacağız''
An itibariyle bizde savaş dahil olduk diyebiliriz
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Benim en çok üzüldüğüm şey yerleşim yerlerinin vurulması insanların ne suçu var ki...
-
- Resmi Gönderi
Savaşın sonucu bir ton göçmen vatandaş ve bir ton yaralı,ölü ardından yıllarca yerinde sayacak gelişmeyecek bir Rusya.
-
Savaşın sonucu bir ton göçmen vatandaş ve bir ton yaralı,ölü ardından yıllarca yerinde sayacak gelişmeyecek bir Rusya.
Ekonomisi çok büyük zarar görecek bir dünya da var ayriyeten
-
- Resmi Gönderi
İnsanlık Karanlık Geceden Karanlık Günlere Geçmiştir .
Model ve Sistem Takibi Yapmaya Değmez
-
İnsanlık Karanlık Geceden Karanlık Günlere Geçmiştir .
Model ve Sistem Takibi Yapmaya Değmez
Hocam Kar Dağ gelecekti daha
-