Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

Okul zamanı çok değil birkaç ay önce, her şey normal ama bı sıkıntı var uyku bozuklugum. Şimdi çok olmasa da hala biraz var, her neyse yine bı gece uykuya daldiğim bir vakit yaşadığım olaydır. Zihinsel olarak uyanık halde olsam bile bedenimin benim elimde olmadığını hissetmiştim. Sanki bir yaratık beni sımsıkı tutmuş boğazımı sıkmış konuşmama bile izin vermiyor. Önce biraz korktum ama korkum çabucak geçmişti sonra bedenimi esir alan yaratıktan kurtulmak için besmele vs. çekmeye çalışsam bile başaramadım. Gerçekten bu yaratık hiç bir şey yapmama izin vermiyordu. En sonunda nefesim kesiliyordu sanırım, boğazıma dayandığını hissettim. Nefesimin kesildiğini hissetiğim vakit benden uzaklaştı. Ardından karşımda 2 kız belirdi uyandım ve ablamlar yanıma geldi zannetim ama hayır yok oldu ikiside sonra aniden kalktım ve bu sefer gerçekten uyandığımi fark ettim, bu ilginç olayı bir daha yaşamadım...

konuyla alakasi yok ama ben ne kadar hava sevdalisi gorduysen sinan hoca haric genelinde gece daha uyanik ve keyifli daha huzurlu bir ruh hali oluyor.,

• cunku aramizda en ehli o. whisper dayin kime nasil yaklasilacagini nasil yazilacagini bilir. biz bir iki kelam etsek yanlis bir msj deriz iyi isterken kotu olur diye cekiniriz. mustafa abimize birakiriz buyuk oldugu icin.

Böyle bir yoruma nasıl kötü yorum yapabileceğinizi düşünüyorsunuz ki altı üstü kendimi küçümsedim denemek işe yaramıyor dedim sizde tesseli edici sözler yazacaksınız

• Resmi Gönderi

Böyle bir yoruma nasıl kötü yorum yapabileceğinizi düşünüyorsunuz ki altı üstü kendimi küçümsedim denemek işe yaramıyor dedim sizde tesseli edici sözler yazac

ben genel olarak yazdim. bazen farkli depresif mesajlar yaziyorsun. herkez bu konulara hakim olamaz.

• Böyle bir yoruma nasıl kötü yorum yapabileceğinizi düşünüyorsunuz ki altı üstü kendimi küçümsedim denemek işe yaramıyor dedim sizde tesseli edici sözler yazacaksınız

Kimse Sana teselli sözler yazmak zorunda değil yazacaksınız demek çok iddalı oluyor

• Resmi Gönderi

Uyku sorunum için serex içiyordum artık o da Fayda etmemeye başladı uykusuzluk çok zor bir şey Allah uykusuzlukla sınamasın.

antipsikotikler oyledir. ketiapin uyku ilaci degil degil aslen.

• Resmi Gönderi

Şöyle ki serex i içince uykum gelmiyordu fakat yatağa uzanıp uyumaya çalışınca çok rahat uykuya dalıp uyuyabiliyordum

evet antipsikotik oldugu icin zihnini rahatlatiyor sende seni uyutmayan seylerde bir muddet kurtuldugun icin uykuya rahat daliyorsun. tabi tek bu sekilde calismiyor daha ayrintisi var bildigim kadari ile ne olduklarini bilmiyorum

• evet antipsikotik oldugu icin zihnini rahatlatiyor sende seni uyutmayan seylerde bir muddet kurtuldugun icin uykuya rahat daliyorsun. tabi tek bu sekilde calismiyor daha ayrintisi var bildigim kadari ile ne olduklarini bilmiyorum

Vallahi bu ilacı yapanı alnından öperim kafamın içinde "kim bu gözlerindeki yabancı" şarkısı çalıyordu eskiden bir türlü susturamıyordum serexi içince kafamın içindeki şarkı susuyordu artık kafamın içinde hiç çalmıyor.

• Sistem zamanları benim galeri;

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Tothenamadı

• Resmi Gönderi

Sistem zamanları benim galeri;

Hepimizde öyle :)

Şaka maka mart ayının 10 undan itibaren 2 3 gün güzel kar alacağız hala inanamıyorum bütün bunlar gerçek mi? 😃😃

Hayırlısıyla olacak gibi..