- Resmi Gönderi
Okul zamanı çok değil birkaç ay önce, her şey normal ama bı sıkıntı var uyku bozuklugum. Şimdi çok olmasa da hala biraz var, her neyse yine bı gece uykuya daldiğim bir vakit yaşadığım olaydır. Zihinsel olarak uyanık halde olsam bile bedenimin benim elimde olmadığını hissetmiştim. Sanki bir yaratık beni sımsıkı tutmuş boğazımı sıkmış konuşmama bile izin vermiyor. Önce biraz korktum ama korkum çabucak geçmişti sonra bedenimi esir alan yaratıktan kurtulmak için besmele vs. çekmeye çalışsam bile başaramadım. Gerçekten bu yaratık hiç bir şey yapmama izin vermiyordu. En sonunda nefesim kesiliyordu sanırım, boğazıma dayandığını hissettim. Nefesimin kesildiğini hissetiğim vakit benden uzaklaştı. Ardından karşımda 2 kız belirdi uyandım ve ablamlar yanıma geldi zannetim ama hayır yok oldu ikiside sonra aniden kalktım ve bu sefer gerçekten uyandığımi fark ettim, bu ilginç olayı bir daha yaşamadım...
konuyla alakasi yok ama ben ne kadar hava sevdalisi gorduysen sinan hoca haric genelinde gece daha uyanik ve keyifli daha huzurlu bir ruh hali oluyor.,