Şaka maka mart ayının 10 undan itibaren 2 3 gün güzel kar alacağız hala inanamıyorum bütün bunlar gerçek mi? 😃😃
Tam hatırlamıyorum Ama istanbulda nisan ayında kar yağdığını bilirim :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞaka maka mart ayının 10 undan itibaren 2 3 gün güzel kar alacağız hala inanamıyorum bütün bunlar gerçek mi? 😃😃
Önceki sene yağdı 9 Nisan'da , 2019 da Nisan ortasında yağdı 19 u gibi
Önceki sene yağdı 9 Nisan'da , 2019 da Nisan ortasında yağdı 19 u gibi
ondan bahsetmiyorum hem kar eğer tutmuyorsa o benim için kardan sayılmıyor :D
Herkese hayırlı sabahlar mutlu pazarlar siliyorum
Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır atasösüzün gerçek halini yaşayacağız fakat şöyle de hir durum var, halkın büyük çoğunluğu cemrenin düştüğünü, bu yüzden de karın tutmayacağını söylüyor. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan ve çile çeken çok insan olacak gibi maalesef.
Hayırlı günler herkese,iyi pazarlar.
Hayırlı günler
Benim anlamadığım bir şey var yüzde yüz ihtimal artık bir kesinlik belirttiği için neden hala ihtimalden sayılıyor yüzde yüz ihtimal biraz saçma olmuyor mu benim kafa biraz değişik çalışıyor kusura bakmayın 😃😃
Benim anlamadığım bir şey var yüzde yüz ihtimal artık bir kesinlik belirttiği için neden hala ihtimalden sayılıyor yüzde yüz ihtimal biraz saçma olmuyor mu benim kafa biraz değişik çalışıyor kusura bakmayın 😃😃
%100 ihtimal diye bir tamlama yoktur zaten Örneğin %100 ihtimalle kar yağacak diye bir cümle olamaz burda ihtimalle kelimesi gereksiz sözcük kullanımına örnektir O cümlenin doğrusu %100 kar yağacaktır (Yani benim bildiğim bu)
%100 ihtimal diye bir tamlama yoktur zaten Örneğin %100 ihtimalle kar yağacak diye bir cümle olamaz burda ihtimalle kelimesi gereksiz sözcük kullanımına örnektir O cümlenin doğrusu %100 kar yağacaktır (Yani benim bildiğim bu)
Anladım hocam. Türkçe gerçekten çok değişik bir dil
Diyagram İhtimal diyagramı olduğu için %100 yazmak zorunda bakma sen oraya beyni yakarsın madem kar yağacak neden sonraki saate %90 yazmış diye :D
Herşeyi doğru düzgün olan bir pc de ekran neden gelmez.
Cuma günü İstanbul ve kocaelide büyük ihtimal okullar tatil olur. Ben neye seviniyorum biliyor musunuz? Cuma günü nefret ettiğim hoca ile dersimiz var ondan bu hafta kurtulacağım
Zaman geçmek bilmiyor
Gel gönlümün efendisi!
Yıllar sonra seni buldum!
Ne martlar gördüm
Ne kar fırtınaları koptu gönlümde
Hep seni bekledim
Hep seni umdum
Ve sonunda geldin gönlümün bir tanesi
Şiirde hece ölçüsü ,kafiye uyumu ve uyak duzeni göremedim pek 🙂