Kendi oluşturduğum güzel sözle günaydın
Derdin dermanı olmazsa umut olur mu. Hayal olmazsa umut umut olmazsa başarı olur mu ki.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKendi oluşturduğum güzel sözle günaydın
Derdin dermanı olmazsa umut olur mu. Hayal olmazsa umut umut olmazsa başarı olur mu ki.
Kendi oluşturduğum güzel sözle günaydın
Güzel olmuş Yusuf..
Hayırlı günler herkese.
Güzel olmuş Yusuf..
Hayırlı günler herkese.
herkeze iyi aksamlar
Slm arkadaşlar 17-18 indeki sistem nasıl acaba icanadolu için Konya bölgesi için bilgi verirseniz sevinirim
Bölgesel olarak kuvvetli yağışlar var
Abi alınma şakasına yapıyorum
Herkez değil herkes 😃
yok niye alinayim yusuf baktim simdi dogru soyluyorsun.
Bu kelimenin nasıl yazılması gerektiği Türk Dil Kurumu'na göre yanıtı; ''herkes'' biçimindedir. ''Herkes'' sözcüğünün anlamı; ''insanların tümü'' ya da ''bir topluluğu oluşturmuş kişilerin bütünü'' anlamlarına gelmektedir. Kelime; herkez değil herkes şeklinde yazılmalıdır.
Herkes Sözcüğüne Örnek Kelimeler
- Herkes, benim hakkımda çok olumlu yorumlar yapıyor.
- Herkesten uzaklaşmak istediğim doğrudur.
- Herkes kendi bildiğini okumak da meşhur.
umarim duzeltebilrim.
Selamunaleyküm hayırlı akşamlar herkese
İyi akşamlar mehmet civan
Aleykumselam Ömer
Tarih dizisi izlerken tarih Bilgin iyi olunca da kendi kendine spoiler atıyorum yav Kuruluş Osman’da İnegöl fethini çarpıtmadan anlatıyorlar şu an çok hoşuma gitti
Belki kulağınıza çalınmıştır Osman bey düğüne giderken tuzak olduğunu anlayıp oyun içinde oyun kurmuştu
Tarih dizisi izlerken tarih Bilgin iyi olunca da kendi kendine spoiler atıyorum yav Kuruluş Osman’da İnegöl fethini çarpıtmadan anlatıyorlar şu an çok hoşuma gitti
Belki kulağınıza çalınmıştır Osman bey düğüne giderken tuzak olduğunu anlayıp oyun içinde oyun kurmuştu
Ayrıca nikola isimli kötü karekter var hayran kalıyorum ona
Adamım ya
Osman her seferinde onu yenilgiye uğratınca böyle çıldırmıştı 😃
Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz sizi rahatlatıyor mu.. Düşüncelerini herkes yazarsa sevinirim
Bende açılmıyor
Kısıtlama vsvs der
Bende açılmıyor
Kısıtlama vsvs der
Tekrar bak abi hesabı gizliye almısim ondan olmuş