- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
tabi atarsin soguk emojileri serin serin mustafa abiiii
-
- Resmi Gönderi
Yok işte "eyyam-ı bahur sıcaklıkları,cehennem sıcaklıkları, ege 50 derece ,istanbul gölgede 40 derece" gibi asparagas haberlere inanan insanlara acıyorum böyle insanları ünlü edip gerçek uzmanları arkasında bırakmak umarım o 133 bin kişi aklını başına alır bu arada istanbul en fazla 34-36 derece olur gölgede bu değerler daha düşük
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler bunaltıcı bir nem var
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler bunaltıcı bir nem var
bunaltıcı insanlardan iyidir başkan
-
- Resmi Gönderi
Bu sene mevsimlik tahminlerde yeni bir metot bulamadım halen arayıştayım
-
Sıcaklamamın en tepe yaptığı an,Uzun bir yürüyüşün ardından eve gelip oturunca oluyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı?
-
- Resmi Gönderi
Sıcaklamamın en dip yaptığı an,Uzun bir yürüyüşün ardından eve gelip oturunca oluyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı?
Terleme dinlenme
-
- Resmi Gönderi
Sıcaklamamın en tepe yaptığı an,Uzun bir yürüyüşün ardından eve gelip oturunca oluyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı?
oturunca kan dolasimi yavasliyor olabilir bir sebebi
-
oturunca kan dolasimi yavasliyor olabilir bir sebebi
Cidden yürürken bile daha az ter döküyorum, oturunca alnımdan aşağı ter dökülüyor hep. İlginç bir şey
-
- Resmi Gönderi
Bu sene mevsimlik tahminlerde yeni bir metot bulamadım halen arayıştayım
şey sanırım diğer arkadaşların metodu sensin ?
-
- Resmi Gönderi
türk telekom yine bildiğimiz gibi arkadaşlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
türk telekom yine bildiğimiz gibi arkadaşlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
3 gündür nemden mahvoldum, özellikle geceleri nemden dolayı uyumakta zorlanıyorum, ama neyse ki ağustosa girdik sayılır. Yaz mevsiminin fazla bir ömrü kalmadı. En kısa zamanda bitmesi dileğiyle. Şöyle sonbahar gelse de 17 18 derece kapalı havada sessiz sokaklar da yürüyüş yapsam uzun kollu tişörtlerim ve kapşomlu hırkam, sprey tarzında yağışta çabası. Sonbahar ve özellikle kış mevsiminde çok daha mutlu oluyorum. Özellikle kışın kar yağınca pespembe bulutlar ve sabah kalktığımızda her yerin bembeyaz olması.... Hayali bile mutlu ediyor beni. Çok özlendin sonbahar ve kış. Gel bir an önce de yaralarımı sar. Yalnızların mevsimidir sonbahar, benim en samimi dostum..
-
Sivas ortalama düşük sıcaklıklar 1960- 1985 arası
-