- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı Sabahlar
Hayırlı Sabahlar
hayirli sabahlar herkese
olaya bak 2 -3 ay önce derin dondurucuda 2021 kurban bayramında kalma et kalmış.. fişide çekilmişti. neyse biz bir derin dondurucunun kapağını açalım dedik
açtık ne oldu biliyormusunuz. beynim döndü kokudan kabusu yaşadım poşetin içinde et. eti heryeri tabi fışkırıyor bi kaç kat poşete geçirdik koyduk balkona eti dışarı koyamadık inanılmaz pis kokuyor balkona bıraktık dışarı koku gitmesin diye . odada zor duruyoruz aman yarabbi.
en az 9 10 aylık et simsiyah olmuş . koku içeriye sindi tabi burda suçlu benim Annem İSYAN
öyle kokuyorki öyle böyle değil. kokunun cinsi değişik.. çöp kokusu gibi değil başka bir koku ..çok yoğun çok iğrenç..
daha önceden köpek leşi kokusunu yaşamıştık eskişehirde otururken 2000 de evin yanındaki arazida köpek ölmüş evin yanında aylarca köpek leşinin kokusunu çekmiştim köpek leşide lanet kokar. beyninizi çürütür biride çıkıp bu koku ne kardeşim deyip almadı leşi çocuksun ne bilcen evin mutfağından görünürdü 30 metre ilerideydi leş . ayrlca çekmiştik
şimdide böyle bir deneyim oldu .. derin dondurucunun kapağını açık şekilde bıraktık ki koku yok olsun diye koku içine sinmiş işlemilş derin dondurucu benim odada duruyor hala azda olsa kokuyor yanından geçerken çıtırdan o koku burnumun dierğiine işliyor. 2 -3 ay önceki olay bu . ..
2 3 ay oldu o koku geçmedi be ..
insan ölüsü en pis kokanmış.. 2. köpek leşi. olarak bilinir ( feci ). bizimkisi inek leşi
sırada insan ölüsü var bakalım
Twitterda şöyle bir haber okudum.
Çin geliştirmekte olduğu yapay güneş projesinde güneşin 5 katı sıcaklığı olan 70 milyon dereceye ulaşmayı başardı. Ne zaman hayata geçeceği ise hiç bilinmiyor.
ÖSYM’nin Yeni Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy Oldu
Hayırlı günler herkese
KPSS İptal Edildi
Pubg mobilenin oyunu kaybettikten sonra çalan müziğinden hoşlanan tek ben miyim
Vardır,olmaz mı
Saolasın Mustafa abi sen olmasan sorularımı cevaplayan olmazdı
Herkese hayırlı akşamlar
Yok bulamadım ,ben onu TV de seyretmiştim nette yok veya ben bulamadim Samet.
Saolasın Mustafa abi sen olmasan sorularımı cevaplayan olmazdı
Oda olur yazanda bulunur..Arada kişiler bildikleri veya onlara hitap eden sorular olunca cevap yazarlar ..
Hayırlı geceler Hayırlı Cumalar.
Hayırlı geceler Hayırlı Cumalar.
Hayırlı Cumalar, hayırlı geceler