- Resmi Gönderi
Yalnız Discord linkini tekrar ata bilirseniz sevinirim
Discord sadece 5mb alıyor
Video da seste büyük ebat oluyor.. YouTube üzerinden olabilir paylaşım ve link atma isi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYalnız Discord linkini tekrar ata bilirseniz sevinirim
Video da seste büyük ebat oluyor.. YouTube üzerinden olabilir paylaşım ve link atma isi
Yapılır HS Spor’dan kapalı paylaşım yaparız sadece linki açanlar görür
Bi zahmet hallet
Denk Mustafa
bursada gok gurultusu basladi hava kapali...
gunaydin arkadaslar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
gunaydin baskan. gunlerdir bekledigimiz gun geldi catti. bugun bizlerin bayrami umarim herkezin gonlune gore olur
gunaydin baskan. gunlerdir bekledigimiz gun geldi catti. bugun bizlerin bayrami umarim herkezin gonlune gore olur
Hayırlı olsun gözümüz aydın diyelim
Ya benim aklım almıyor nasıl mümkün oluyor ya bu, yine yağış alamadı konumum. O kadar geniş alana yayılıyor. Geliş yönündende avantaj var.
ÖSYM sitesini salsalarda sonucumuza baksak ya bıktım kaç saattir girmeye calisiyorum günaydın arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese..
250 puanla açık öğretime giremedik şaka gibi ilk defa böyle bişey görüyorum. Diğer seneler 200 puanla bile rahat girilebilirken bu sene 300 alan bile giremiyor açık öğretime. Sınav süresini uzatıp barajları kaldırıp iyice içine ettiler sistemin
:memnunolmayanseytan:
Kocaeli umut tepedeydik 1 2 saat önce yağışla rüzgar başladığında hava sıcaklığı 19 dereceye düşmüştü iyi üşüdüm.
Bir sorum var
Güneyden gelen yağışın mı daha kuvvetli olma ihtimali var, kuzeyden mi?