- Resmi Gönderi
Bir sorum var
Güneyden gelen yağışın mı daha kuvvetli olma ihtimali var, kuzeyden mi?
Bircok şey değiştirir bu sorunun cevabını
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir sorum var
Güneyden gelen yağışın mı daha kuvvetli olma ihtimali var, kuzeyden mi?
Tamam mesela şartlar sağlam diyelim kuzeyden mi gelirse yağış beklenenden fazlasını verir güneyden mi
Anket yapma hakkı verinde bana forumun anketçisi olayım, bir faydam dokunsun size ya. 😂 Burayı ailem olarak biliyorum.
Çocukla aramda 40 civarı puan var. 160 k sıralamam var. Çocuk Kocaeli Hukuk kazanmış 🤨
Eveeeeettt, mükemmel. Doktora tat ve koku değişikliği sebebiyle gittim önce covid testi yaptılar negatif çıktı. Sonra koku ve tat testleri yaptılar, sonra bir şey daha. Doktor tam olarak şöyle dedi: "Bu hastalık sende kalıcı olabilir". Dediği şey hala kulaklarıma işliyor.
gerçekten böyle yaşarsam kaldıramam bir an önce ölmeyi umut ederim. Kardeşim çünkü, sevdiğim yiyecekleri yiyemez hale geldim içecek zaten felaket ona bir şey diyemiyorum.
Giresun için Yaz faslı artık bitmiştir bence 1 hafta yağmur yağar sonra 1 hafta denize girilmez zaten oldu Eylül 2 hafta yaz yaşadık ki ben soğuğu sıcağa tercih ederim sonunda yaz bitti sistem takibine hazır mıyız
Giresun için Yaz faslı artık bitmiştir bence 1 hafta yağmur yağar sonra 1 hafta denize girilmez zaten oldu Eylül 2 hafta yaz yaşadık ki ben soğuğu sıcağa tercih ederim sonunda yaz bitti sistem takibine hazır mıyız
Gaza getirirsin adamı he. Forumda birkaç kişi hariç soğukçu zaten herkes
Eveeeeettt, mükemmel. Doktora tat ve koku değişikliği sebebiyle gittim önce covid testi yaptılar negatif çıktı. Sonra koku ve tat testleri yaptılar, sonra bir şey daha. Doktor tam olarak şöyle dedi: "Bu hastalık sende kalıcı olabilir". Dediği şey hala kulaklarıma işliyor.
Pardon ama aynı şeyi Sinan whisper veya herhangi bir görevli arkadaş yazsa hemen geçmiş olsun mesajlarıyla doldurursunuz forumu 2 saat bu konu hakkında konuşursunuz? Hayırdır ben değersiz miyim arkadaşım.
Geçmiş olsun Yusuf..
Allah tez zamanda şifa versin.
Allah dert verip derman aratmasın
Ben sen ayırt etmiyoruz, aileyiz ve öyle görüyoruz ..
.
Geçmiş olsun Yusuf..
Allah tez zamanda şifa versin.
Allah dert verip derman aratmasın
Ben sen ayırt etmiyoruz, aileyiz ve öyle görüyoruz ..
.
çevrimiçi kullanıcılara göz attım o vakitlerde bu sohbet konusuna bir çok kişi baktı ve bir tanesi bile geçmiş olsun yazmadı abi ben bu sorunumu kaç kez açığa çıkardım her seferinde aynı şey ya.
çevrimiçi kullanıcılara göz attım o vakitlerde bu sohbet konusuna bir çok kişi baktı ve bir tanesi bile geçmiş olsun yazmadı abi ben bu sorunumu kaç kez açığa çıkardım her seferinde aynı şey ya.
Kimseye bir şey diyemem.. Kötü bir düşüncesi olan yoktur bence..Senin alinmana gerwk yok..
İnsanlara biraz zaman tanımak lazım.
Okur o an yazamaz.
Girer ama okumaz.
İşi vardır halledeyim der cevap yazamaz vsvs.
Bana hava durumu uzun vadede tutarlılığı yüksek olan uygulama lazım Android için. Varmı kullanan bir arkadaş? sağlam olanlarından