nereler tuttu Yks tayfa 🤡🤡
Edit: İKÜ bilgisayar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturnereler tuttu Yks tayfa 🤡🤡
Neyse Boşverdim gitti.
2 sene önceki ile şimdiki sıfatım çok değişmiş böyle bir değişim beklemezdim tipimde 😂😂
dark and cold geçmiş olsun
nereler tuttu Yks tayfa 🤡🤡
Hayırlı olsun abim ben de bu sene deneyeceğim bakalım ne olacak
dark and cold senin video hazır sayılır tek youtube yüklemek kaldı
dark and cold İnşallah istediğin gibi olmuştur
bu arada liste dışı olarak paylaştım linksiz açamazsınız benden söylemesi
dark and cold İnşallah istediğin gibi olmuştur
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tamda istediğim gibi çok teşekkür ederim
Whisper abide sağolsun sayesinde patates kızartma seside var playlistimde.
Pardon ama aynı şeyi Sinan whisper veya herhangi bir görevli arkadaş yazsa hemen geçmiş olsun mesajlarıyla doldurursunuz forumu 2 saat bu konu hakkında konuşursunuz? Hayırdır ben değersiz miyim arkadaşım.
Yusuf dostum aktif olup ta görmeyen vardır telefonu kenara koyup aielesiyle ilgileniyordur belki ne bilim başka işi vardır kusura bakma bende yeni gördüm Mesajını Geçmiş olsun kardeşim Rabbim şifa versin ne diyelim Dualarım seninle;) Kafanı rahat tut her şey beyinde bitiyor. Tekrardan geçmiş olsun.
>>>WinteR<<< hocam seninle model takibi yapmayı özledim cidden model sayfasında ben atiyorken sen çizim yapiyordun umarım bu senede Güzel anlar yaşarız heyecanlı model takipler 😁❤️❄️☃️
Elya0104 hoşgeldiniz..
Hayırlı geceler herkese.
Bana hava durumu uzun vadede tutarlılığı yüksek olan uygulama lazım Android için. Varmı kullanan bir arkadaş? sağlam olanlarından
Uzun vade değil de Windy iyidir ya.
dark and cold psikolojikte olabilir durup dururken gitmez koku ve tat birkaç defa git derim başka bölümlerede
Sarp Özdoğan hayırlı olsun inşallah daha iyi yerlere gelirsin.
Uzun vade değil de Windy iyidir ya.
Windy de gfs ve ecmwf i gösteriyor 🤓