- Resmi Gönderi
Günaydın hayırlı sabahlar. Giremiyorum sabahtan beri foruma.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın hayırlı sabahlar. Giremiyorum sabahtan beri foruma.
Günaydın hayırlı sabahlar. Giremiyorum sabahtan beri foruma.
Günaydın abim..
Bende şimdi girdim ama bir sorun var yok bilemedim.
Hayırlı günler herkese
Günaydın anketimi cevaplar mısınız? Anket bu tweetin altında
Para cezası
Devlet okulundan atılmalı
Hapis
Cezaevi
Cezaevi ve hapis aynı değil mi?
Ceza alırsa zaten gerekli işlemler yapılır okulda dahil.
Para cezası da alabilir,ne amaçla ateş etmiş bilmeyiz zaten.
Daha Çok GösterPara cezası
Devlet okulundan atılmalı
Hapis
Cezaevi
Cezaevi ve hapis aynı değil mi?
Ceza alırsa zaten gerekli işlemler yapılır okulda dahil.
Para cezası da alabilir,ne amaçla ateş etmiş bilmeyiz zaten.
Aynı şey evet ama psikolojik olarak daha acı verici hapis cezası
Twitter da gündem olmuş Üniversite için ek kontenjan aşılmasını talep ediyorlar Bakalım bu işin sonu ne olacak
Twitter da gündem olmuş Üniversite için ek kontenjan aşılmasını talep ediyorlar Bakalım bu işin sonu ne olacak
Bütün suç meb te baraj kalktı kyk yurtlarında yaş sınırı 30a yükseltildi isteyen istediği gibi sınava girip çıkabilir ek kontenjan sorununu düzeltmeleri lazım ama bir şey yapamayacaklar.
Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,sınava girip yerleşen arkadaşlarımıza eğitim hayatında başarılar dilerim. Bende uzun zamandır siteye giremedim,kpss maratonu son sürat devam ediyor.
Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,sınava girip yerleşen arkadaşlarımıza eğitim hayatında başarılar dilerim. Bende uzun zamandır siteye giremedim,kpss maratonu son sürat devam ediyor.
Hosgeldin reis. Ozlettin kendini yav. Bizler iyiyiz sen nasılsın?
Hosgeldin reis. Ozlettin kendini yav. Bizler iyiyiz sen nasılsın?
Hoşbulduk, bende sizleri özledim valla. İyiyim şükür,havalar çok sıcak kavrula kavrula patatese döndük iyice :))
Hoşbulduk, bende sizleri özledim valla. İyiyim şükür,havalar çok sıcak kavrula kavrula patatese döndük iyice :))
Vay yaso hocam hoşgeldin.
Saçımı kökten kestirdim nasılım
Deniz suyu sıcaklıkları Doğru karadeniz çatlıyor SSOnbahar Seli için prova yapıyor gibi.