- Resmi Gönderi
Bakalım hangi terör örgütü çıkacak bu işin arkasından
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBakalım hangi terör örgütü çıkacak bu işin arkasından
Bakalım hangi terör örgütü çıkacak bu işin arkasından
Trafik terörü çıkar abim..
Yanlış hatırlamıyorsam bu öğlen veya sabah çok uzun vadede dar alandan ülkemize +8 sokulmaya çalışıyordu aylar sonra ilk defa böyle 850 hpa görüntüsü oldu. Bunlar hep belirti işte.
Mardin'de katliam gibi kaza! TIR'ın freni patladı: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Mardin'in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı. Bakan Soylu kazayla ilgili son durumu aktardı.
Bu Samet
Görüntüyü Muhammed Ali den aldım
Mardin Derik'te meydana gelen kazada ölü sayısının 15'e yükseldiği bildirildi
Mardin Derik'te meydana gelen kazada ölü sayısının 15'e yükseldiği bildirildi
Allah rahmet eylesin
Kötü bir gün
16 ya yükselmiş can kaybı
ne çabuk abi diğer kazadada ağır yaralılar var toplamda heralde 40 45 ölüyü zorlucak
ne çabuk abi diğer kazadada ağır yaralılar var toplamda heralde 40 45 ölüyü zorlucak
Olabilir,Allah ailelerine de sabırlar versin.
Çok kötü
Kış tahminlerin bir çoğu kurak diyor hafif la nina etkisinden olabilir en azından onunda payı var
Kasım ayı gelmeden cacık
SameT. La ninanın yağışa direkt bir etkisi yoktur. Hafif kurak denilme sebebinin pozitife evrilen endeksler olduğunu düşünüyorum
SameT. La ninanın yağışa direkt bir etkisi yoktur. Hafif kurak denilme sebebinin pozitife evrilen endeksler olduğunu düşünüyorum
Cografyamiz adina yok ancak şöyle diyebiliriz la Nina soğuk deniz demektir soğuk denizde siklon ihtimali düşük bu yüzden durgun havalar hakim olur ve İzlanda gibi yerlerde 990 ve altında basınç değerleri gorebiliriz buda naonun negatife inmesini engeller kısacası la Nina = güçlü polar wortex = pozitif endeksler.
benim basim yine agriyor hafif hafif yagismi geliyor arkadaslar nedir durum. isten gucten kafayida kaldiramadik kac gundur hic birseyden haberim yok ama geliyor birseyler heralde
Çok güzel bir toprak kokusu vardı bugün. Müthiş kütleler burnumun dibinden geçti. Bulunduğum yerde hafif,birkaç km doğuda kısa süreli şiddetli yağışlar oldu bugün öğleden sonra. Yarın ve pazarteside öyle gözüküyor. Tahminler ne kadar olumsuz çıksada herşeye rağmen bu seneden çok ümitliyim en azından yağış olarak. İçimden sürekli bi 2018-19 sezonu geçiyor.
Hayırlı geceler herkese