dark and cold modeller öyle gösteriyor çünkü
Ben pek anlayamadım olayı, gfs öyle göstermiyor. Kesinleşmesi için modellerin mutabık olması lazım değil mi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdark and cold modeller öyle gösteriyor çünkü
Ben pek anlayamadım olayı, gfs öyle göstermiyor. Kesinleşmesi için modellerin mutabık olması lazım değil mi
Oguzhan Aynen kanki
Kesinleşti diyebilmemiz için kısa vadeye girmemiz gerekiyor önce. Şu an uzun vadede hala. Modeller bu vadeye fikir verir sadece. Sistem geliyor dedirtmez. Mutabık olsalar bile.
Kesinleşti diyebilmemiz için kısa vadeye girmemiz gerekiyor önce. Şu an uzun vadede hala. Modeller bu vadeye fikir verir sadece. Sistem geliyor dedirtmez. Mutabık olsalar bile.
O zaman kerem Ökten üşüyeceğiz diye tweet atmasıyla büyük hata etti, risk aldı yanılma ihtimali var.
Ecmwfnin ara güncellemesine nereden bakılıyordu, link atar mısınız? Hem göz atmış olursunuz güncellemeye..
TRT 2 de Ladri di biciclette) Bisiklet Hırsızları isimli film var. Film siyah beyaz İtalyan yapım 1948 Alt yazılı güzel film. Konusu Afiş yapıştırarak geçimini sağlayan adamın afiş yapıştırırken bisikletinin çalınmasıyla hayatı alt üst oluyor Ve çalınan biskletinin peşine düşüyyor sonrasında gelişen garip olaylar
O zaman kerem Ökten üşüyeceğiz diye tweet atmasıyla büyük hata etti, risk aldı yanılma ihtimali var.
Öylemi demiş beni ana hesabımdan engellediği için ne attığını bilmiyorum
Öylemi demiş beni ana hesabımdan engellediği için ne attığını bilmiyorum
En son adı lazim degil twitterda bir tahminci kış bitti dedikten sonra Martın 10 günü kar yağmıştı kesin konusmak hic dogru degildir meteorolojide sahsen ben hic uygun bulmuyorum. Bu arada bir kac yıl önce agustosta bir gun 18 derecede kaldigini hatirliyorum istanbulda, serin atak gelebilir yani fakat dedigim gibi düzgün tahmin yapmak icin ay sonunu beklememiz gerekiyor. Endeksler zaten 6-7 eylulde sistem ihtimalini gostermis.
Hayırlı akşamlar
Ecmwf ısrar edecek mi bakalım, tabii sabah abartmıştı ama yinede +8 verir umarım
Rabbime şükürler olsun fındığı bitirdik şimdi kurutma sefasindayız teyzelmelr yengemler toplandi geldi günlükcu gibi toplayıp çıktık bahçeyi bukadar olacağını tahmin etmiyordum patosta güzel vurdu Bitirmeye dostlarıma rabbim kolaylık versin diyorum Umarım bol bereketli olmuştur.
TRT 2 de Ladri di biciclette) Bisiklet Hırsızları isimli film var. Film siyah beyaz İtalyan yapım 1948 Alt yazılı güzel film. Konusu Afiş yapıştırarak geçimini sağlayan adamın afiş yapıştırırken bisikletinin çalınmasıyla hayatı alt üst oluyor Ve çalınan biskletinin peşine düşüyyor sonrasında gelişen garip olaylar
TRT 2 ye çok bakarım,kaliteli filmler çıkıyor genellikle.
Eski absürt filmlerde var arada
Hayırlı geceler herkese