- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun reisim Sinan
Teşekkür ederim kardeşim
-
- Resmi Gönderi
Halen her sene aynı tarihte veya sistem öncesi benim hasta olmamı çözemiyorum
-
Halen her sene aynı tarihte veya sistem öncesi benim hasta olmamı çözemiyorum
Kalın giyin abi yolculuk yaparken hava değişimi çarpıyodur 😬
-
- Resmi Gönderi
Kalın giyin abi yolculuk yaparken hava değişimi çarpıyodur 😬
-
- Resmi Gönderi
Bu sene model konusunda biraz daha katı olmak lazım diye düşünüyorum kış şu anlık kötü geçiyor diye troller artmaya başladı yakaladığım yerde affetmem.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geçmiş olsun Sinan hocam. Dikkat edin arkadaşlar domuz gribi dolanıyor bu ara. Covid de atlattım ama bu başka bisey. Allah korusun....
-
Diyagramlar fena değil. Ayın 6'sından itibaren aşağı yönlü senaryolar oldukça fazla hem ECMWF hem GFS'de.
NAO'nun nötre inişi gecikip durduğu için modellerde özellikle GFS'de sürekli ötelenen bir sistem görüyoruz fark ettiyseniz hep 300'lü saatlerin sonunda tam sistem iniyor, güncelleme bitiyor. Bu NAO'nun ve modellerin hali en geç bu haftanın sonuna doğru netlik kazanır biz de modellerde daha istikrarlı çıktılar görürüz. Sabredelim
Ao ve nao notre inemiyor mu yani pozitifte kaldı demişsin yani sistem alamayacakmiyiz ne zaman tamamen dediğin gibi pozitif ten çıkar ao nao CAN
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun Sinan hocam. Dikkat edin arkadaşlar domuz gribi dolanıyor bu ara. Covid de atlattım ama bu başka bisey. Allah korusun....
Teşekkür ederim kardeşim
Bakalım benim durum fakrlı olabilir başka hastalık da olabilir 1 hafta ilaç tedavisi geçmezse randevu alıcaz
İnşaALLAH
-
- Resmi Gönderi
Sinan geçmiş olsun başkan. Acil şifalar inşallah
-
- Resmi Gönderi
Parafın tytsinde 100 yaptım. Bu sezonki ilk 100
-
- Resmi Gönderi
Sinan geçmiş olsun başkan. Acil şifalar inşallah
Allah razı olsun kardeşim
-
- Resmi Gönderi
şakacı cfs
BU tarz yerleden paylaşmak yerine siteye yükleme yapsaydınız daha iyi olurduk.
resim şimdi kırık.
-