Bu nasıl afet arkadaş tüm fay hatları mı harekete geçti anlamadım ki. Heryerde deprem oluyor. Çok kötü bir dönemden geçiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Korona virüs bitti depremler başladı.. hakkımızda hayırlısı..
-
Metro turizm kahramanmaraş ve gaziantep'e gidecek otobüslerin fiyatlarını 10 tl'ye düşürdü.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Allah el uzatanlardan razı olsun Eser14
-
Arkadaşlar hatay'a sanırım ciddi şekilde ulaşım sağlanamıyor. Bi de hatırladığım kadarıyla yol eski de değil.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar hatay'a sanırım ciddi şekilde ulaşım sağlanamıyor. Bi de hatırladığım kadarıyla yol eski de değil.
Yol eski yeni farketmez abim,alttan kaynamıştir o enerjiyle,vurur alttan atar, parçalar.
Tek düze parçayı affetmez ve meydana gelen yolda kullanılan standart malzemeler..
-
Yol eski yeni farketmez abim,alttan kaynamıştir o enerjiyle,vurur alttan atar, parçalar.
Tek düze parçayı affetmez ve meydana gelen yolda kullanılan standart malzemeler..
Zaten depremin şiddetini anlatmak için öyle yazdım abim.
-
- Resmi Gönderi
Kiralara zam gelmiş sanırım ve cimentoya
-
Nasıl bir gün bu ya hala aklım almıyor
-
yasarbahadirr iyi misiniz? Son durum nedir?
-
- Resmi Gönderi
yasarbahadirr iyi misiniz? Son durum nedir?
14 saattir online değil yaşar..
okan331 Sahut ile aynı konumda,
13 saattir online değil
jubayl 10 saattir yok online değil
Mehmet Ali aynı 9 saattir yok
Sefa kazancc ve Sahutt gibi diğer arkadaşlar da
İnşallah hayırlısı ile gelirler aramıza yazarlar
Bölgesi çok sıkıntılı kardeşlerimizin
-
Allah yardımcıları olsun ülkemizde ne yazik ki zemin incelemeleri yapilmadan binalara zemin raporları cikartiyorlar deprem her ne olursa olsun zeminde baslar ornegin yigma tugla olan evler izmir depreminde Gürçeşme bolgesinde saglam dururken Bayraklı'daki binalar yıkılmışti
-
- Resmi Gönderi
Allah yardımcıları olsun ülkemizde ne yazik ki zemin incelemeleri yapilmadan binalara zemin raporları cikartiyorlar deprem her ne olursa olsun zeminde baslar ornegin yigma tugla olan evler izmir depreminde Gürçeşme bolgesinde saglam dururken Bayraklı'daki binalar yıkılmışti
Adamlar 1 sene dolmadan bina yapıyor helal olsun birde deprem dayanıklılığı olanlar dahil yıkılıyor
-
Her şekilde tüm ülkemiz deprem bölgesinde herkes deprem çantasını hazir tutsun acil bir durum icin
-
Betonun istenilen mukavemetini tamamlamasi icin 28 gün deneyleri yapılıyor insaat teknikleriyim beton kalite kontrolü ile ilgileniyorum o yüzden fikrimi söylüyorum kimse yanliş anlamasin
-