- Resmi Gönderi
Betonun istenilen mukavemetini tamamlamasi icin 28 gün deneyleri yapılıyor insaat teknikleriyim beton kalite kontrolü ile ilgileniyorum o yüzden fikrimi söylüyorum kimse yanliş anlamasin
İstanbulada bir el atsanız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBetonun istenilen mukavemetini tamamlamasi icin 28 gün deneyleri yapılıyor insaat teknikleriyim beton kalite kontrolü ile ilgileniyorum o yüzden fikrimi söylüyorum kimse yanliş anlamasin
Bölgede enerji çok önemli durumda
Siteye girmemeleri normaldir veyahut yardım etmeye çalışıyorlardır diye düşünüyorum
çarşamba günü yağış yok iç anadoluda buz keser hava.
o bakanlığın devletin elinde olan bir şey tüm firmalar beton üretirken fiyat ve maliyet olarak dizaynlarını oluşturur ona gore beton siniflarinda belirli en düşük su ve cimento oranlarini kullanirlar maliyetten kaçmak icin bu tür durumların önüne geçilmedigi sürece binalar insanları öldürmeye devam eder
Zam yapanları vatana ihanetten yargılayacaksın aslında da işte
Profil fotoğrafını siyah kurdele yaptım. Depremi hissedenlere geçmiş olsun.
Tüm Türkiye'de 13 şubat' a kadar okullar tatil edildi..
13 Şubat’a kadar Ülke Geneli Eğitim Öğretime 1 Hafta Ara Verildi
Doğru karar
Deprem bölgelerinde hava daha çok soğuyacak mı ? Çok kar bekleniyor mu ?
Kar yağsın diye dört gözle beklerken şimdi büyük bir eziyet oldu. Rabbim herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻
Deprem bölgelerinde hava daha çok soğuyacak mı ? Çok kar bekleniyor mu ?
Kar yağsın diye dört gözle beklerken şimdi büyük bir eziyet oldu. Rabbim herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻
MGM uyarılarına attım abim..
Değişik beklenti varsa arkadaşlar yazarlar
ÖNEMLİ
Dikkat, bilmeyenler vardır.. Çok işinize, işimize yarayan bir seçenektir.
Telefonda ayarlar menüsünde arama çubuğuna " acil durum" yazıyoruz..
Acil durum uyarılarını seçiyoruz.
Bu menüde hem acil durum uyarıları almak istiyorum diye uyarıları açıyoruz. Hem de acil durum aramalarını açıyoruz.
Acil durum araması menüsündeki çağrı bölümünü etkin hale getiriyoruz.
Çağrı bölümü etkin hale geldiğinde ulaşılacak kişileri seçiyoruz.
Bu uygulama ile seçtiğimiz kişilere acil durumlarda bildirim gönderebiliyoruz(acil durum da telefonun kilit tuşuna 5 defa seri bir şekilde basıyoruz) Gönderilen bildirimde yardıma ihtiyamız olduğunu belirten bir yazı ve konumumuzu belirten bir link gidiyor. Ayrıca link bizim şarj durumumuzu da yardım istediğimiz kişiye güncel olarak iletiyor.
Mesela gelen mesaj örneği yardım isteyenden şöyle,,
Acil durumlarda aranacak kişim sensin. Yardıma ihtiyacım var. Yaklaşık konumum şurası:
(https://.......sildim burasını
Ulaşılacak konum burada )
Not: Konum bilgileri, Acil Durum Çağrısı özelliği etkinken gerçek durumlu olarak güncellenir. Yardımınıza ihtiyacı olan kişinin, aramalarınıza geri dönemeyebileceğini hatırlayın.
Gelen mesajdaki Konuma tıkladığınız da ise buna ulaşılıyor
Para yardımında bulunursanız kendinizi daha rahat hissedeceğinizi düşünüyorum. Ben yardım ettim 1866 ya deprem yazıp SMS gönderirseniz 20 lira karşı tarafa geçecektir
Para yardımında bulunursanız kendinizi daha rahat hissedeceğinizi düşünüyorum. Ben yardım ettim 1866 ya deprem yazıp SMS gönderirseniz 20 lira karşı tarafa geçecektir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben de yolladım yardım aynı şekilde az çok demeden katkı sağlamak lazım