İÜC Rektörlük tarafında yapılan bilgilendirme, çoğu üniversiteden benzer kararlar gelecektir…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Milli eğitim bakanlığı da bu gidişle tatili uzatır mı acaba?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİÜC Rektörlük tarafında yapılan bilgilendirme, çoğu üniversiteden benzer kararlar gelecektir…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çocuklar arama kurtarmaya katılmıyorlar o yüzden zannetmem ama yas ilanı bittikten sonra gidip görmesi gereken kişiler vardır talep oluşursa uzayabilir
Yazık sosyal medya bant daraltması getirilmiş ulan insanlar azda olsa tweterden seslerini duyduruyordu kimin elindeiz allahım sen yardım et bizlere
Yazık sosyal medya bant daraltması getirilmiş ulan insanlar azda olsa tweterden seslerini duyduruyordu kimin elindeiz allahım sen yardım et bizlere
Bu zihniyet bitirdi bizi. Sanki bizler görmeyince hakikatten kaçabiliyorlar olan gene o insanlara oluyor en büyük zararı bizi yönetemeyenler veriyor her zamanki gibi
VPN ile giriş yaptım
VPN ile giriş yaptım
kendilerini zeki sanıyorlar
Ben de erişim sorunu yok ama ablam giremiyor
Ben de erişim sorunu yok ama ablam giremiyor
Herkesin twitterden yardımlaştigi iletişim sağladığı bir süreçte Twitter ne cürretle kısıtlama getirirler ?
Lütfen sağduyulu paylaşımlar atalım arkadaşlar.
Bir yerlere isyan burada bir şey ifade etmez,bir yerede ulaşmaz.
Bunlar, şunlar diye dalıp gidiyoruz derinlere.
Başka mecralarda ses verelim, burası yeri de değil,çare de değil
twitter neden kapandı diyordum bu yüzdenmiş demek ki
Çok iyi oldu
Lütfen sağduyulu paylaşımlar atalım arkadaşlar.
Bir yerlere isyan burada bir şey ifade etmez,bir yerede ulaşmaz.
Bunlar, şunlar diye dalıp gidiyoruz derinlere.
Başka mecralarda ses verelim, burası yeri de değil,çare de değil
Abicim ben isyan amacıyla atmadım . Gündemdeki olan bir şeyi sizin ile paylaştım ve fikrimi belirttim
Abicim ben isyan amacıyla atmadım . Gündemdeki olan bir şeyi sizin ile paylaştım ve fikrimi belirttim
Bende zaten sana özel bir şey demedim Emre..Genel yazdım,herkese
Bu arada 14 şubattan sonra yeni sistem var demişler fakat sistem kaçıyor gelen bir sistem göremedim.