- Resmi Gönderi
Bu arada 14 şubattan sonra yeni sistem var demişler fakat sistem kaçıyor gelen bir sistem göremedim.
Tek bir modele göre yorum yapamayız o tarihlerde ihtimal var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu arada 14 şubattan sonra yeni sistem var demişler fakat sistem kaçıyor gelen bir sistem göremedim.
Tek bir modele göre yorum yapamayız o tarihlerde ihtimal var
Yazıklar olsun twitter'a erişim kısıtlaması getirildi 1 saat öncesine kadar bende de sıkıntı yoktu fakat şu an var. İnsanların sürekli adres paylaşıp birbirine yardım ettiği en büyük sosyal medya platformuna kısıtlama getirmek hangi akla hizmettir, kim yaptırıyor bu yasakları anlamıyorum.
Vpn kullanmamız gerekecek.
Bu adamda piyangodan çıkıyor resmen şunun direk kafasına sıkıp bitirebilecek adam yok mu yav
Rasmus Paludan, Cuma günü Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da Kur’an-ı Kerim’e saldırı gerçekleştireceğini duyurdu.
Bu adamda piyangodan çıkıyor resmen şunun direk kafasına sıkıp bitirebilecek adam yok mu yav
Rasmus Paludan, Cuma günü Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da Kur’an-ı Kerim’e saldırı gerçekleştireceğini duyurdu.
Allah büyüktür, şüphem yok en kısa zamanda bulur belasını
Hayırlı sabahlar
gkocaballi hoşgeldiniz.
Hayırlı sabahlar herkese
Hayırlı sabahlar herkese
Hayırlı sabahlar hocam
Hayırlı günler herkese, hayırlı haberler alalım inşaallah her ilden
Salih hergün yks olsaydı da şu deprem olmasa idi. Dert ettiğin şeye bak . Az dikkat et yorumlarına
Salih senin peşinde koşmayalım ne yazacaksın diye .
Başa döne döne bir hal olduk.
Salih senin peşinde koşmayalım ne yazacaksın diye .
Başa döne döne bir hal olduk.
Dayi inadına yapıyor bak yeminle
Dayi inadına yapıyor bak yeminle
Kendisi bilir abim
Kendisi bilir abim
Aynen öyle valla bukadar üzüntünun derdi. ardından Salih cekemeyiz
@Salihh
Bu mesajı okuyorsan oku son kez yazıyorum
Ya edepli ahlaklı olursun yada siteye girişin yasak daha ilerisini yazarım en sonunda sitede bant kısıtlaması yaparım .