İçerisinde bulunduğumuz yaz mevsiminin fanteziside bir ilginç, çoğu şehir yanarken İstanbul'un hala nispeten serin kalmasına ek virga geçişleri oluyor.. çok ilginç strateji...
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Mgm dün Hatay Hassa'daki 50 derecelik rekoru listeden silmiş.Eskişehir'dekini silmese bari.
-
Mgm dün Hatay Hassa'daki 50 derecelik rekoru listeden silmiş.Eskişehir'dekini silmese bari.
Aynen bugün listeden silmişler. Dün hassadaki sıcaklığın doğru olmadığını belirtmiştim.
Eskişehirdeki doğrudur. Eskişehir/Sarcakaya önceki ataklardada zaten 48 küsür dereceyi gördü.
-
- Resmi Gönderi
Aynen bugün listeden silmişler. Dün hassadaki sıcaklığın doğru olmadığını belirtmiştim.
Eskişehirdeki doğrudur. Eskişehir/Sarcakaya önceki ataklardada zaten 48 küsür dereceyi gördü.
Hassa rekoru dogru. MGM 50 derecede 2 istasyonda da hata verdi. Hayal kirikligi maalesef. Devlet kurumunun daha ciddi is yapmasini beklerim
-
Hassa rekoru dogru. MGM 50 derecede 2 istasyonda da hata verdi. Hayal kirikligi maalesef. Devlet kurumunun daha ciddi is yapmasini beklerim
eğer istasyonda hata varsa son kayıtlı sıcaklık baz alınır diye düşünüyorum yani 50 dereceyi görmüşşe listeden silinmez fikrindeyim.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese..
Az daha dişimizi sıkalım..Ne kaldı şurada kış mevsimine
-
- Resmi Gönderi
eğer istasyonda hata varsa son kayıtlı sıcaklık baz alınır diye düşünüyorum yani 50 dereceyi görmüşşe listeden silinmez fikrindeyim.
evet haklısın hocam. 49.5 olarak güncellendi yeni rekor. Eskişehir. Hassa ise ariza yapmış. Oysa sabah 12 den 17 ye kadar takip yapmıştım. Umarım bu şekilde devam etmez MGM. Açıklama dahi yapılmıyor çok garip
-
Yıllara göre Antartika'nın kapladığı alan ( en düşük bu yıl görünüyor)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
evet haklısın hocam. 49.5 olarak güncellendi yeni rekor. Eskişehir. Hassa ise ariza yapmış. Oysa sabah 12 den 17 ye kadar takip yapmıştım. Umarım bu şekilde devam etmez MGM. Açıklama dahi yapılmıyor çok garip
Resmi açıklamada geldi artık rekor sarıcakayanın.Onuda ilk 50 gösterip sonra 49.5 olarak güncellemişler. Aynen mgm de sıkıntılar var ve açıklamada orman bakanından geldi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler .
-
Misafir arkadaşlar, aramıza katılırsanız mutlu oluruz,iki dakikanızı alır üyelik.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. .
-
- Resmi Gönderi
Ben size söyleyeyim seneye 81 ilin yarısında veya %30 civarında bir kısmında sıcaklık rekoru gelir.
-
İyi akşamlar bugün kuaförde bayağı işim vardı.
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar bugün kuaförde bayağı işim vardı
İyi akşamlar Yusuf
-
.
Kış ayında geliyorlar genellikle yazın gelen pek yok
-