Medicane takip konusu açılabilir aslında modeller göstermeye başladı
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Medicane takip konusu açılabilir aslında modeller göstermeye başladı
Vardı...
Bakalım hemen abim..
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
@_havalarinsesi_, Instagram: "Afyon Anıtkaya köyü.. Kaynak Mahmut Omak ⛈️☔"6 likes, 0 comments - _havalarinsesi_, September 2, 2023: "Afyon Anıtkaya köyü.. Kaynak Mahmut Omak ⛈️☔"www.instagram.com
Whisper dayımın köyü Afyon Anıtkaya beğeni edelim arkadaşlar sitemize destek lütfen 🙏☺️
-
- Resmi Gönderi
https://www.instagram.com/reel/CwshQL3M4…zRlODBiNWFlZA==
Whisper dayımın köyü Afyon Anıtkaya beğeni edelim arkadaşlar sitemize destek lütfen 🙏☺️
Eline sağlık abim..
-
- Resmi Gönderi
Yağışlar geldi yine ses yok forumda burada nedense ..
E BAKAM
Hayırlı geceler herkese
-
Hayırlı geceler herkese.. yavaştan başlayalım! sezon açıldı, yağışlarımız başladı, şükür kazasız belasız, afetsiz 🙏
-
Hayırlı günler .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler .
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler
-
Ben sabah ömrüm boyunca böyle fırtına görmedim nereden baksak 15 dk aralıksız gök gürledi üst üste şimşek çaktı
-
- Resmi Gönderi
Takip ve beğenileri bekliyor ilgili adminke paylaşımlarına devam ediyor.
HavalarınSesi Forum (@HavalarinSesi) / TwitterHavalarinSesi Amatör Meteoroloji Forumunun Twitter Hesabı. Paylaşımlarımız Kurumsal Değildir, Bilimsel Verilere Dayalı ve Hobi Amaçlıdır. Sesimizi Dinle! ❄twitter.com@_havalarinsesi_, Instagram: "Afyon Anıtkaya köyü.. Kaynak Mahmut Omak ⛈️☔"23 likes, 0 comments - _havalarinsesi_, September 2, 2023: "Afyon Anıtkaya köyü.. Kaynak Mahmut Omak ⛈️☔"www.instagram.comHarici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Üzerime ince yorgan örttüm üşüdüm hafiften..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Herkese günaydın 😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
Herkese günaydın 😃
Az önce twitterda okuyup geldim gene güldüm 😅😅
-