Artık sonbahar modundan çıkıp kış moduna geçeceğiz. Buda demek oluyor ki, gündüz güneşli olsa bile 20 dereceyi görmeyecek sıcaklıklarımızla beraber kuvvetli ayazlar kapıda.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Bir fırtına bir anda farklı bir atmosfere döndü İstanbul’da hava, sonbaharı kısa yaşayıp kışa mı döneceğiz ilerleyen süreçte göreceğiz. Ama bugünkü ani değişim bir şeylerin ayak sesi
Gibi ani iniş Çıkışlar ani hava değişimi gibi
-
Manisa/Demirciden hayırlı geceler burada şuanda sağanak yağmur gök gürültüsü ve şimşek var fırtına var bugün havada kapalıydı zaten
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Günler
-
Selamün aleyküm hayırlı akşamlar herkese
-
Sinan başkan kış tahmini nezaman geliyor?
-
- Resmi Gönderi
Sinan başkan kış tahmini nezaman geliyor?
Bu sene en son ben yazarım tahmini artık
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar yavaş yavaş artık model paylaşım ve takip sıklığını artıralım. Hazır kış yaklasiyor .Müsait olan herkes elinden geldiğince güncellemelerde takipte olalım. Paylaşım yapmak isteyenler de Model Paylaşım konusundan paylaşım yapabilirler. Hem böylece Whisper dayının elini rahatlatmış oluruz. İyi forumlar.
-
Arkadaşlar yavaş yavaş artık model paylaşım ve takip sıklığını artıralım. Hazır kış yaklasiyor .Müsait olan herkes elinden geldiğince güncellemelerde takipte olalım. Paylaşım yapmak isteyenler de Model Paylaşım konusundan paylaşım yapabilirler. Hem böylece Whisper dayının elini rahatlatmış oluruz. İyi forumlar.
Vizelerden sonra buradayız 🫡
-
- Resmi Gönderi
Bu sene o sene mi yoksa
-
- Resmi Gönderi
Akşam GFS güncellemesine hepinizi bekleriz. Sibirya T.Y.B(GUGUL) hocamız paylaşımda bulunacak.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Akşam GFS güncellemesine hepinizi bekleriz. Sibirya T.Y.B(GUGUL) hocamız paylaşımda bulunacak.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu akşam beni maruz kılın arkadaşlar bir yere yemeğe davet edildim sohbet muhabet olur geç kalırım eğer müsait değilsem herhangi bir kardeşimiz paylaşabilir.
-
- Resmi Gönderi
Bu akşam beni maruz kılın arkadaşlar bir yere yemeğe davet edildim sohbet muhabet olur geç kalırım eğer müsait değilsem herhangi bir kardeşimiz paylaşabilir.
Ne demek hocam rahatina bak. Bakar ederiz. Gerekirse ben müsaitsem paylaşırım🫡
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler, havalar soğudu az ses edek 😁
-