Note 9 128
Drop yemesi, kasması normal seninki çok güçlü bir telefon değil. Daha üst xiaomi modellerine bak kasma yaşamazsın benimki bal gibi alıyor çünkü özellikleri sağlam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNote 9 128
Drop yemesi, kasması normal seninki çok güçlü bir telefon değil. Daha üst xiaomi modellerine bak kasma yaşamazsın benimki bal gibi alıyor çünkü özellikleri sağlam.
Maç izledigim yedek telefon A7 de böyle bir sorun yok
valla hz mz anlamam iphone’un üstüne telefon ve kamera açısından performans veren telefon yok. aksini iddia eden iphone kullanmamıştır
Maç izledigim yedek telefon A7 de böyle bir sorun yok
O zaman yazılımsal sorun olabilir. Şüphem o yönde. Yoksa daha kötü telefon neden daha az kassın.
Telefon dediğin Huawei olacak 😅 ben hep Huawei serisi kullandım. Şimdi p20 var 5 seneyi geçti. Alırsam p40 alıcam
Telefon dediğin Huawei olacak 😅 ben hep Huawei serisi kullandım. Şimdi p20 var 5 seneyi geçti. Alırsam p40 alıcam
Bu yılda p20 he? Zor bela telefondur günümüz şartlarında tez zamanda değiştir.
dark and cold cumhurbaşkanı olsana sen her konuda bilgilisin maşaallah
iPhone gerçekten başka mevzu ilk telefonum 2017’de çıkan Samsung Galaxy J7 Pro şuan kullandığım telefon 2015’te alınan ablamın eski telefonu iPhone 6S. Apple kullandıktan sonra androide para veresim gelmedi yakın zamanda iPhone 12 ya da 13 almayı planlıyorum 🫡
iPhone’un iyi bir telefon olduğunu kullanınca anlıyorsunuz. Tabii ki maalesef çok pahalı fakat tek seferlik bir harcama gibi düşününce almak mantıklı. Xiaomi huawei gibi markalar en iyi ihtimalle 3. yılın sonunda drop, optimizasyon vs… problemleri yüzünden değişmek gerekiyor
Bu yılda p20 he? Zor bela telefondur günümüz şartlarında tez zamanda değiştir.
Yooo ben gayet memnunum. Aynı anda 3 tane maç izleyebiliyorum + burada güncelleme bile yapabiliyorum. Bence telwfon modeli gençlere göre değişiyor. Kullandıkları uygulamalara göre, oynadıkları oyunlara göre
iPhone’un iyi bir telefon olduğunu kullanınca anlıyorsunuz. Tabii ki maalesef çok pahalı fakat tek seferlik bir harcama gibi düşününce almak mantıklı. Xiaomi huawei gibi markalar en iyi ihtimalle 3. yılın sonunda drop, optimizasyon vs… problemleri yüzünden değişmek gerekiyor
Çok doğru öncesinde ben de Android ve özellikle de Xiaomi savunucusuydum iPhone'a geçtikten sonra gerçekten dağlar kadar fark olduğunu deneyimledim. Halen 11 kullanıcısıyım ios17'den sonra bile herhangi bir donma kasma drop problemi yaşamıyorum
iPhone gerçekten başka mevzu ilk telefonum 2017’de çıkan Samsung Galaxy J7 Pro şuan kullandığım telefon 2015’te alınan ablamın eski telefonu iPhone 6S. Apple kullandıktan sonra androide para veresim gelmedi yakın zamanda iPhone 12 ya da 13 almayı planlıyorum 🫡
Sene sonu bende bir surpriz olmazsa ip13 e gecmeyi düşünüyorum. Iphone icin görüşlerine katılıyorum 🫡
Çok doğru öncesinde ben de Android ve özellikle de Xiaomi savunucusuydum iPhone'a geçtikten sonra gerçekten dağlar kadar fark olduğunu deneyimledim. Halen 11 kullanıcısıyım ios17'den sonra bile herhangi bir donma kasma drop problemi yaşamıyorum
İşte ama beklentinin altında kalıyor özelliklerine göre pahalı. Daha iyisi olmalı o paraya göre.
aynen öyle bende 5 yıl iphone 7 kullandım sadece sorunu çabuk şarjı bitmesiydi başka problemi yoktu şuanda 13 kullanıyorum. iphone 7 den önce samsung kullanıyodum 2. yılda kasmaya başlamıştı telefon o yüzden iphone harici telefon almıyorum tabiki tercih meselesi.
İşte ama beklentinin altında kalıyor özelliklerine göre pahalı. Daha iyisi olmalı o paraya göre.
Emin ol xiaominin sana sunduğu 108 mp kameradan ve bilmem kaç hz ekrandan çok daha iyi