- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun Saadet
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun aleyküm hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun Saadet
aleykümselam Sinan abim hayırlı sabahlar abim bu sabahki GFS çıktısı hakkında ne düşünüyorsun abi sıcak çıktımı sence
aleykümselam Sinan abim hayırlı sabahlar abim bu sabahki GFS çıktısı hakkında ne düşünüyorsun abi sıcak çıktımı sence
Sıcak çıktı demeyelim
Sıcak çıktı demeyelim
Ne diyelim abim
Güzelce güncellemeyi bekliyordum paylaşırım dedim başıma gelen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçmiş Olsun Saadet abla
Güncelleme demek güncellemek demek yani her güncelleme öncesi veri girişi olmuyor mu sıcak veya soğuk , veriler girildi veya girilmedi demek ilginç
Güzelce güncellemeyi bekliyordum paylaşırım dedim başıma gelen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçmiş olsun.
Saadet geçmiş olsun acil şifalar tez vakitte
Buyrun
Castiello68 ustam yok ama esprili mesajlarından iki adet aldım geldim arşivden
Bunlarda 2021 den Şubat ayından
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocammm. Çok duygulandım unutulmamak akıllarda güzel kalmak beni mutlu etti. Üniversite ile uğraşıyorum tıp bölümü okumak zor. Çok teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum
Bu arada ben çocukken kar'ı ağzımda tutup erittikten sonra dişimin arasından fıskiye yapardım 🙃
Hocammm. Çok duygulandım unutulmamak akıllarda güzel kalmak beni mutlu etti. Üniversite ile uğraşıyorum tıp bölümü okumak zor. Çok teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum
Hoşgeldin abim.Bizlerde sizleri seviyoruz..
Masaallah doktor olacağız desene sen şuna 👏
Başarılar
Castiello68 hoş geldin reis
Hoşgeldin abim.Bizlerde sizleri seviyoruz..
Masaallah doktor olacağız desene sen şuna 👏
Başarılar
Hocam inşallah ya çok zorlanıyorum bütlere kaldım Tekirdağ soğuk bi bakayım dedim birde ne göreyim unutlmamışım. 🙏
Castiello68 hoş geldin reis
Hoşbulduk agam