- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler
Aleyküm selam
Enes_1 hoşgeldin abim 🫡
Kendi hatasını telafi etmek için benim talebim olnadığı halde özel üye yapan Vatandaşa Sinan denir. Yetkiliydim bir mesajta yetkim alındı sonra hatasını anlayıp özel üye yaptı beni
850 hpada +10 var hava nasıl 29 derece olur hayret ediyorum gerçekten.
850 hpada +10 var hava nasıl 29 derece olur hayret ediyorum gerçekten.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Normalden sıcak normali 27 derecde dahi yoktur
Normalden sıcak normali 27 derecde dahi yoktur
Kusura bakma ama hiç bir şey anlamadım yazdığından. 🤣
Kusura bakma ama hiç bir şey anlamadım yazdığından. 🤣
Kusura bakılcak pozisyon yok .Anlamaman senin kişisel sorunun olduğu için beni ilgillendirmiyor.
Kendi hatasını telafi etmek için benim talebim olnadığı halde özel üye yapan Vatandaşa Sinan denir. Yetkiliydim bir mesajta yetkim alındı sonra hatasını anlayıp özel üye yaptı beni
Kusura bakma . Hemen normale üyeye alalım seni
[…]
Valla isabet olur ya
Valla isabet olur ya
Ancak bu kadar isabet edebildik
[…]
Ben zaten bu mesajı o niyetle yazdım : Herşey bir plandı öyle bir mesaj yazmanı bekliyordum senden Çokta iyi oldu vallahi Sırf senden bu mesajı duyabilmek için yazdım diyebiliriim yazdığım mesaja o şekilde bir tutum sergilemen yani beni özel üyeden normal üyeye çevirmen beni senin karşında haklı ve doğrulamış oluyor Ben bunu duymak istiyordum sendenöylede oldu Çokta iyi oldu İ bu davranışın özel üyeden normal üyeye çevirme durumu konuyu inkar etmemen beni çok mutlu etti açıkçası . Eyvallah
Ünvan Bahane Konu Şahane
Ben zaten bu mesajı o niyetle yazdım : Herşey bir plandı öyle bir mesaj yazmanı bekliyordum senden Çokta iyi oldu vallahi Sırf senden bu mesajı duyabilmek için yazdım diyebiliriim yazdığım mesaja o şekilde bir tutum sergilemen yani beni özel üyeden normal üyeye çevirmen beni senin karşında haklı ve doğrulamış oluyor Ben bunu duymak istiyordum sendenöylede oldu Çokta iyi oldu İ bu davranışın özel üyeden normal üyeye çevirme durumu konuyu inkar etmemen beni çok mutlu etti açıkçası . Eyvallah
Ünvan Bahane Konu Şahane
Bizde 2 sene boşuna beklemedik dimi
Sinan abi bu ara çürük elma teorisine merak saldım, ders alinacak çok şey var.