İyi günler HS ailesi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
İyi günlerr normalde Ekim kasım aylarında bir sürü sistem başlığı açılırdı aralığa girmek uzereyiz görünurde sistem yok mu hicc yoksa bu seneden de umutlu değil miyizz ,ben İstanbul adına bir iki karlı örtülü sistem alsbiliriz diye düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
İyi günlerr normalde Ekim kasım aylarında bir sürü sistem başlığı açılırdı aralığa girmek uzereyiz görünurde sistem yok mu hicc yoksa bu seneden de umutlu değil miyizz ,ben İstanbul adına bir iki karlı örtülü sistem alsbiliriz diye düşünüyorum
İnşaallah abim, fazlası olsun inşaallah.
Hayırlı akşamlar herkese
-
- Resmi Gönderi
23-24 sistemine odaklandi suan herkes. sinoptikler diagram lar var diyor. ama kasimdayiz daha ister istemez temkinli olmak gerekli. simdi insanlari bosa heyecana sevk etmek te mantikli degil. ama birseyler de yazmak gerekli oldugundan. satir aralarinda bolgelerde hocalarimiz yaziyorlar kesim kesim.
hayirli aksamlar -
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Aleykümselam
Buyursun gelsin başkan 👍👍
-
Nasipse Pazartesi günü Zonguldak Kozlu Esenköy Kampusde rakım etkisi ile sezonun ilk kar tanelerini gorucez gibi görünüyor bakalım neler olacak
-
- Resmi Gönderi
Nasipse Pazartesi günü Zonguldak Kozlu Esenköy Kampusde rakım etkisi ile sezonun ilk kar tanelerini gorucez gibi görünüyor bakalım neler olacak
ben kozluda olsam cumartesi isterdim. esenkoy kampusu yazinca sakarya cikti. rakim kacti hocam ?
nasip olur İnşaallah...
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun
-
ben kozluda olsam cumartesi isterdim. esenkoy kampusu yazinca sakarya cikti. rakim kacti hocam ?
nasip olur İnşaallah...
Hocam Sakarya'daki sanırım Esentepe Kampüsü. Rakıma gelince rakım 290 civarında yanılmıyorsam geçen sene de bu vakitlerde görmüştük bakalım merkezde sulu kardan öteye geçmez belki ama50 60 rakim farkını Zonguldak açısından net şekilde bu tarz sistemlerde gördüğüm için kampüs hattında görebilirim diye düşünüyorum yine değişim olmazsa bakalım ayrıca Esenköy üniversitenin bulunduğu Kozlu ilçesinin mahallesi/ köyü diyebilirim kampüsün adı da İbn-i Sina kampüsü.
-
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sayfalarımızı takip edelim arkadaşlar
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.HavalarinSesi Meteoroloji, Instagram: "Müzik ruhuna kar vücudunuza iyi gelsin doğum günlerinin kar yağışına denk gelen herkesin doğum günü kutlu olsun #doğumgünü #kar #kesfet #havadurumu"5 likes, 0 comments - havalarin_sesi, November 20, 2024: "Müzik ruhuna kar vücudunuza iyi gelsin doğum günlerinin kar yağışına denk gelen herkesin doğum günü…www.instagram.com -
Hayırlı sabahlar cümleten
-