- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler.
Hayırlı geceler olsun. Model takip etmek isteyenleri model konusuna bekleriz. Çıkın çıkın gelin
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI - Sayfa 873 - Model Paylaşımı - HavalarinSesi Meteoroloji Forumu
Bu sezon;
Hem Gece, hem gündüz G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z.
Hayırlı geceler herkese
emirhan4455 hoşgeldiniz
İyi geceler HS ailesi
Kıymetli misafirler
Sizler de sitemize ücretsiz bir şekilde üye olup ücretli verilere ulaşabilirsiniz. Hocalarımıza sorularınızı yöneltip aklınıza takılanları sorabilirsiniz. İyi forumlar
gunaydinlar efendim.
sistem giris yapmis hosgelmis. her senaryosu basimiz ustune.
Günaydın. Hayırlı sabahlar . Şimdi uyuyacaklara Allah rahatlık versin 🙋🏻♂️
gunaydinlar efendim.
sistem giris yapmis hosgelmis. her senaryosu basimiz ustune.
Günaydın. Hayırlı sabahlar . Şimdi uyuyacaklara Allah rahatlık versin 🙋🏻♂️
Günaydın,bende yatem bari
Günaydın bu sabah ıslandık mı ıslandık
Günaydın bu sabah ıslandık mı ıslandık
benim buraya yağmur yağdı şükür abi ama kar muamma biliyorsun geçen sene geldiğinde gördün
benim buraya yağmur yağdı şükür abi ama kar muamma biliyorsun geçen sene geldiğinde gördün
Benim için öncelikli hava bu şekilde
Kar içinde kolları sıvadık
G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z 🪂
Güncel
Daha Çok Gösterjohn Snow mesajını okudum neden sildin? Sakıncalı bir mesaj değilmiş ..
Arkadaşlar arada hatırlatma amacıyla paylaşımları buraya da atmaya çalışıyorum/Z
Bu sene elden geldiği kadar sosyal medya üzerinden de faal olmaya çalışıyoruz..
Takip, beğeni ve paylaşımlarınız ile destek olursanız seviniriz
https://www.facebook.com/share/r/14TsQpED8H/
Twitter veya x DİYELİM
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
https://www.instagram.com/havalarin_sesi…nl6aXZqbmNmcDBi
YouTube
Yok ya winter is coming üye adıymış. Ben kelime olarak kullanıldı sandım, yanlış anlama yani
Whisper abi whatsaptan yanlışlıkla seni sildim telefon numaranı özelden tekrar yazar mısın