Aleykümselam hocam hayırlı sabahlar
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Rizenin yüksek köylerinde birçok noktadan 7/24 canlı yayın yapılıyor, güzel kar yağışları var
-
- Resmi Gönderi
gunaydin arkadaslar.
-
gunaydin arkadaslar.
Günaydın
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler arkadaşlar, bereketli yağışlar olması temennisiyle herkese her yere kar görmek nasip olsun inşallah.
-
Hayırlı günler .
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. GFS Öğlen güncellemesi başladı herkes bu konuya lütfen
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam, hayırlı günler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Şu an Afyon da havada kar taneleri süzülüyor üç beş.
Hava soğuk, İzmir'de olduğum yıllar aklıma geldi.
Bu havada uçuşan kar taneleri beni veya o ilde yaşayan herkesi o kadar mutlu ederdi ki, anlatılamaz.
Burada sıradan bir hava olayı, normal veya şiddetinden kar atıştırıyor derler.
Tüm yurtta güzel kar yağışları alalım inşaallah bu sene
-
- Resmi Gönderi
Şu an Afyon da havada kar taneleri süzülüyor üç beş.
Hava soğuk, İzmir'de olduğum yıllar aklıma geldi.
Bu havada uçuşan kar taneleri beni veya o ilde yaşayan herkesi o kadar mutlu ederdi ki, anlatılamaz.
Burada sıradan bir hava olayı, normal veya şiddetinden kar atıştırıyor derler.
Tüm yurtta güzel kar yağışları alalım inşaallah bu sene
Hatay’da kaç sene o uçuşan taneleri görmek için takip yaptım. 🫡😬🏃🏻➡️
-
- Resmi Gönderi
Afyon merkezde yine kar başladı
-
- Resmi Gönderi
Afyon merkezde yine kar başladı
Whisper kar alir abi afyon. girdap genisliyor kuzeyden getiriyor parca parca denk gelir aralarda.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
benim hayatimda gordugum en karmasik sistem bu sistem arkadaslar. saatlik olarak hersey degisiyor.
-
- Resmi Gönderi
Güncellemeye buyrun Athena paylaşıyor,takip edelim
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
mehmet civan abi merhaba sanal makineye macos sonoma kuruyorum ancak yüklenme ekranında kalıyor bir bilgin varmıdır? Bir türlü çözemedim
-