Athena wriscuttern Ömer Snow Hound hepinize hayırlı olsun reisler allah utandırmasın 
Sinan abim bende bişeyleri hakettiğimi düşünüyorum artık sende uygun görürsen abi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur Athena wriscuttern Ömer Snow Hound hepinize hayırlı olsun reisler allah utandırmasın 
Sinan abim bende bişeyleri hakettiğimi düşünüyorum artık sende uygun görürsen abi
Ömer Hayırlı olsun
Ömer ve Çağrı Erdal teşekkür ediyorum ikinize de
Ömer ve Çağrı Erdal teşekkür ediyorum ikinize de
Rica ederim kral ne demek
Hayırlı geceler olsun herkese yarın modellerin bi tık yağışı arttırması ümidiyle.
Snow Hound hayırlı olsun hemşom
Yeni rütbeleriniz hayırlı olsun dostlar
Snow Hound hocam hayırlı olsun yeni rütben
Ömer hayırlı olsun
Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle forumu bırakıyorum sadece forumu değil tüm hava işlerini bırakıyorum bu forumdaki 5.yılımdı ve bu güzel yolculuğumun sonuna geldim birlikte çok güzel günler geçirdik çok model takip ettik güzel sohbetler yaptık benden yana herkese hakkım helaldir ve herkese teşekkür ediyorum umarım nice sağlıklı güzel ve karlı yıllar geçerirsiniz geçiririz hoşçakalın
Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle forumu bırakıyorum sadece forumu değil tüm hava işlerini bırakıyorum bu forumdaki 5.yılımdı ve bu güzel yolculuğumun sonuna geldim birlikte çok güzel günler geçirdik çok model takip ettik güzel sohbetler yaptık benden yana herkese hakkım helaldir ve herkese teşekkür ediyorum umarım nice sağlıklı güzel ve karlı yıllar geçerirsiniz geçiririz hoşçakalın
Şaka dimi
Athena wriscuttern Snow Hound hayırlı olsun dostlar ❤️
Hayırlı geceler herkese
Hakkımız helaldir tabii ki de soğuk geliyor diye öyle bırakıp gitmek var mı Ömer ?
Önümüz bahar
Athena wriscuttern Snow Hound hayırlı olsun dostlar ❤️
Hayırlı geceler herkese
Teşekkür ederim ustam geçen sefer aramızda bir kırgınlık olduysa kusura bakma tekrardan
Nereye gidiyorsun yaw daha dur ne Afrikalar kovalayacaktık skala yetmezdi belki