Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Aleyküm selam diyelim biz de .

Mutlu pazarlar herkese.

• Resmi Gönderi

Adalet Bakanı Akın Gürlek, orman yangınlarının faili meçhul kalmasına izin vermeyeceklerini açıkladı.

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Resmi Gönderi

İran abd savaşı duraksıyor devam ediyor kısır döngü gibi bu sırada iklimciler çıkmadı mı hala yok iran abd yi vuruyor yağışlar iran sayesinde tekrar başladı abd gaz püskürtmüyor falan filan

:ıhıhıh:

• Resmi Gönderi

İran abd savaşı duraksıyor devam ediyor kısır döngü gibi bu sırada iklimciler çıkmadı mı hala yok iran abd yi vuruyor yağışlar iran sayesinde tekrar başladı abd gaz püskürtmüyor falan filan

gecenlerde iste yakin zamanda bu iran savasinin ilk basladigi tarihlerde bayram di sanirim bu israil taraflarina yagmur yagdi birseyler oldu o siradada herkez birbirine intagram youtube iklim dolandiricilarini goteriyor iste abd yapti 2 gun once yazdi falan diye. bende dayanamadim artik anlayabilecekleri sekilde basrayi atlantigi kucuk kucuk anlatmaya calistim biz bunlari zaten 2 hafta kadar onceden sinyallerini gorebiliyoruz diye buna kesinlikle inanmadilar ardina eli buyuttum dedimki ya siz bunlara asiri olaylar gibi yaklasmayin temmuz agustosda bile yukseklere kar yagar kis yasarsiniz diye salladim ornek verdim. gecende sogudu yagdi ya beni ariyorlar nerden bildin nasil bildin diye bu seferde ya olesine misalen soledim denk geldi diyorum bu simdide buna inanmiyorlar sen bildin diyorlar. :013:

artik toplum icinde konusmama karari aldim atmosfer ile ilgili birsey :001: sadece soranlara yagis var yok sicak soguk oyle seyler.

• İran abd savaşı duraksıyor devam ediyor kısır döngü gibi bu sırada iklimciler çıkmadı mı hala yok iran abd yi vuruyor yağışlar iran sayesinde tekrar başladı abd gaz püskürtmüyor falan filan

Yok İsrail Filistin yok abd İran. Hepsi tiyatro abi inanmayın böyle şeylere. Planlı ilerliyor her şey

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

yani yusuf haddime degil ama bu paylastiklarin suana kadar paylastiklarin arasinda en dikkatimi ceken sey oldu. senin garip ve mix bir bakis acin var. merakinida gozlemliyorum son zamanlar viteside arttirdin hadi bakalim umariz ilerde senin bu genis perspektifinden daha cok cok istifade ederiz.

• yani yusuf haddime degil ama bu paylastiklarin suana kadar paylastiklarin arasinda en dikkatimi ceken sey oldu. senin garip ve mix bir bakis acin var. merakinida gozlemliyorum son zamanlar viteside arttirdin hadi bakalim umariz ilerde senin bu genis perspektifinden daha cok cok istifade ederiz.

Yok yahu yüzde 90 I basit mesajlar ben normal görüyorum kendimi 😊

• Resmi Gönderi

Yok yahu yüzde 90 I basit mesajlar ben normal görüyorum kendimi 😊

gerektigi yerde basit olur gerekirse uzerine calisir bir kademe daha derine girersin. burada onemli olan disiplin ve azim dir. kimse senin bilgini zaten sinayamaz biz burada bu ise gonlumuzu vermis insanlariz. kimsenin haddine degil kimseyi test etmek yada bilgi yaristirmak atmosferi seven insanin zaten bu islerle isi olmaz. ama tabi ister istemez potansiyeli biliriz biraz. iyisin iyi devam :sessiz:
    kactim ben herkese hayirli geceler iyi uykular.