Arkadaşlar bu tarihte gelecek sistem emareleri artmaya başladı.Ay ortası Azorun tekrardan batıavrupa üzerine oturması ile burada hakim kalarak bizi soğuk tarafta bırakmasını bekliyorum.Ortalamanın 1-3 c altında olacağız ve Zonal rüzgarlarında bir kademe düşüşüyle tekrar bir arktik soğuma atağı yani Ayı sistemi alabiliriz Eski yunanlıların adını verdiği bu ayı sistemi şubat ortası bizlerle olabilir konumuz hayırlı olsun.Sıkı takibe başlayacağız
ŞUBAT 15 GİBİ GELECEK OLAN ARCTOS “AYI” SİSTEMİ
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun hocam
-
Konu Hayırlı Olsun Hocam
-
Hayırlı uğurlu olsun hocam
-
SİSTEM MERKEZİNİ KARADENİZ OLARAK BEKLİYORUM
-
- Resmi Gönderi
hayirli olsun konumuz hocam. umarim bol bol tartisiriz yeni bir seyler ogreniriz bu konu altinda
-
Hayırlı Olsun Hocam
-
Ülkemiz adına hayırlı olsun hocam. İnsallah bütün ülke sistemi olur.
-
Hayırlı Olsun Hocam Tüm Ülke Adına Güzel Bir Sistem Olur İnşAllah
-
cografyaciburak Böylesine Ne Dersin😉😉
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
cografyaciburak Hocam Tahminlerde Sizin Değindiğiniz Tarihe Onay Veriyor😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
SİSTEM MERKEZİNİ KARADENİZ OLARAK BEKLİYORUM
bende Rusya kuzeyi olarak bekliyorum
-
- Resmi Gönderi
Konu ülke adına hayırlı olsun.
-
cografyaciburak Böylesine Ne Dersin😉😉
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1907 v2
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -