İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
hava anlık 0.4 derece bi kar atsa tutacak
-
- Resmi Gönderi
hava anlık 0.4 derece bi kar atsa tutacak
enes bayadir yoksun
-
enes bayadir yoksun
İş güç müsait oldukça uğramaya çalışıyorum abi
-
Dün akşam şiledeydim uzun zaman sonra ilkdefa istanbulda böyle bir soğuk gördüm
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 10 Şubatta belkide sezonun son kar yağışını görme şansımız var. Şu sıralar konumumda kuvvetli yağmur var
-
Nereden nereye geldi gene diyagram geceyle bile arasında dağlar kadar fark var
-
10 Şubatta belkide sezonun son kar yağışını görme şansımız var. Şu sıralar konumumda kuvvetli yağmur var
Diyagrama bak ne halden ne hale geldi şaka gibi olay ne zaman kader yüzümüze gülecek ya
-
Karlı bir sabaha uyandık her yer beyaz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış yağmura döndüğü gibi bant yakalamış Sarıyer
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış yağmura döndüğü gibi bant yakalamış Sarıyer
Burda da yağmura döndü eriyecek karlarr
-
Hocam bu akşam gece yine kar ihtimali var mı
-
Hocam bu akşam gece yine kar ihtimali var mı
Hocam GFS verisine göre alçak kesimler için 10 Şubat günü tekrar kar ihtimali var ama soğuma güçsüz, bu yüzden saf kara dönmez. Tutma vs.. yaşanmaz alçak kesimlerde
-
Zaten yağış kky ye döndü İstanbul için kar bu kadar mış neyse az da olsa görebildik güzeldi bence e o zaman artık kış bitebilir(tekrar kar oldu ama sulu kar belli yani)
-
Zaten yağış kky ye döndü İstanbul için kar bu kadar mış neyse az da olsa görebildik güzeldi bence e o zaman artık kış bitebilir
Acele etme daha model takip ediyoruz 🙂
-