Yok. Dalga geçmek için sormadım yanlış anlaşıldıysa özür dilerim. Ortalamaya kendim bakmadım daha o yüzden sordum 🙂
Sıkıntı yok ustam anladım ben senin latife yaptığını
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYok. Dalga geçmek için sormadım yanlış anlaşıldıysa özür dilerim. Ortalamaya kendim bakmadım daha o yüzden sordum 🙂
Sıkıntı yok ustam anladım ben senin latife yaptığını
En yukardan giden senaryo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En yukardan giden senaryo
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ortalamayı baya yükseltmiş
İnşallah gece düzelir ve daha güzel hale gelir
İnşallah gece düzelir ve daha güzel hale gelir
Yalova zor düzelir
Bu haliyle istanbul 20 25 cm kar görür. Biraz daha batılarsa metrelik tablo oluşur.
GFS olarak gelmesini temenni ediyorum ya herkes kendi bölgesini istiyor doğal olarak ama 2017 den beri doğru düzgün kış yaşayamadık ya
850 hpa -10lara dayamis olabilir ancak 500 sogugu sistemin net dogulama egilimini gosterir nitelikte. Ortalama gibi olursa anca dogalgaz faturasini sisirmekle kalmis olur bu sistem
neden doğuluyor CAN üstad azorda sıkıştırmıyor doğulamasının tek sebebi batıda AB olmaması mı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
850 hpa -10lara dayamis olabilir ancak 500 sogugu sistemin net dogulama egilimini gosterir nitelikte. Ortalama gibi olursa anca dogalgaz faturasini sisirmekle kalmis olur bu sistem
Eyvah yandııııkkk
neden doğuluyor CAN üstad azorda sıkıştırmıyor doğulamasının tek sebebi batıda AB olmaması mı
batida alcak basinc olmamasinin nedeni zaten Azor'un fazla dibimize girmesi. Azor yuksek basinci aslinda sıkıştıriyor cunku Azor yuksek basincinin da batisinda izlanda cok fazla sisiyor bu da Azor'un bize fazla dayanmasina neden oluyor.
Doğrulaması iatanbul kac cm sizce
batida alcak basinc olmamasinin nedeni zaten Azor'un fazla dibimize girmesi. Azor yuksek basinci aslinda sıkıştıriyor cunku Azor yuksek basincinin da batisinda izlanda cok fazla sisiyor bu da Azor'un bize fazla dayanmasina neden oluyor.
Ben tam iyi okuyamıyorum sanırım modelleri, Azor Azor gibi değil zaten Avrupa'da yüksek basınç varmış gibi duruyor sanırım onu kastettiniz.
Ben tam iyi okuyamıyorum sanırım modelleri, Azor Azor gibi değil zaten Avrupa'da yüksek basınç varmış gibi duruyor sanırım onu kastettiniz.
Iki modelde yuksek basincin farkliliklarina bakarsan o zaman anlayabilirsin. Anomali haritasindan daha rahat gorebilirsin sikintiyi. GFS'de bize daha cok yarayan bu senaryoda yuksek basincin kuzeyi daha guclu guneyi ise daha gucsuz iken ECMWF'de bize yakin olan kismi daha guclu bu da sistemin ucunun dogudan inmesine neden oluyor