- Resmi Gönderi
Cizerek gosterdigim gorsellerde biz yuksek basincin merkezine cok yakin hala icindeyken GFS'de sondan ikinci izobarinda kaliyoruz yuksek basincin. Unutmayin son izobar demek nemlilik sifirlanir demektir ve yagis olmaz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCizerek gosterdigim gorsellerde biz yuksek basincin merkezine cok yakin hala icindeyken GFS'de sondan ikinci izobarinda kaliyoruz yuksek basincin. Unutmayin son izobar demek nemlilik sifirlanir demektir ve yagis olmaz.
Cizerek gosterdigim gorsellerde biz yuksek basincin merkezine cok yakin hala icindeyken GFS'de sondan ikinci izobarinda kaliyoruz yuksek basincin. Unutmayin son izobar demek nemlilik sifirlanir demektir ve yagis olmaz.
Umarım böyle şeyler olmaz abi
Sistemin bize yarayip yaramayacagini anomali haritasinda 0 yazan cizginin nerede olduguna bakarak da anlayabilirsiniz. Mavi kisimda kaliyorsak bu tarz Rusya uzerinden inen sistemlerde biz de DEK etkisiyle kar goruruz. ECM ornegindeki gibi 0 cizgisi uzerimizde ve hatta kirmizi tarafta kaliyorsak kuru soguk yeriz demektir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistemin bize yarayip yaramayacagini anomali haritasinda 0 yazan cizginin nerede olduguna bakarak da anlayabilirsiniz. Mavi kisimda kaliyorsak bu tarz Rusya uzerinden inen sistemlerde biz de DEK etkisiyle kar goruruz. ECM ornegindeki gibi 0 cizgisi uzerimizde ve hatta kirmizi tarafta kaliyorsak kuru soguk yeriz demektir.
İnşallah olmaz abi düzelir umarım
Bir daha ne zaman 2004 2017 vs… gibi siklonik sistem yaşayacağız acaba ?
Balkanlarda kar görmeden erken sevinmemek lazım
22 Şubat ta ikici bir 24 OCAK 2022 olabilir
İnşallah olmaz 24 ocak 2022 yüzünden belki de tarihi rekoru kaçırdık o sene
Abim bu ne demek anlamadım nolucak yani
Hani kar yağıcaktı yağmur nerden çıktı abi şimdi hiçbir şey anlamıyorum
Yoğun kar yağışları
850'den çok 500 hpa bakmalıyız
Sistemin doğulama ihtimali az değil onada dikkat edelim