İstanbul yalova kocaeli sakarya bursa civarına vortex ihtimali var değerlendirmek lazım.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben arada hala buraya bakıyorum. Kararsızlık tekrardan arttı GEFS'te
-
Hadi -40 'a düşür 500 ü
-
Tekrar kara döndük Eren
-
- Resmi Gönderi
Esenler mola ettik akşama hazırlık yapıyoruz
-
Yağış inanılmaz yoğun ufak tefek sıkcalık farklarıyla sağlam bir örtüyü kaçırbilir kıyılar bugün için
-
- Resmi Gönderi
Bu saatlerde yagis turunun kky sulu kar'a donup yagan karin erimesi normal. Sabah ve oglene kadar ruzgar yonu karayeldi bu saatten sonra poyraz olacak. Aksam saatlerinde gunesin batmasiyla ve 850hpa'da yeterli sogumanin girisiyle yeniden kar yagislari baslayacak. Geceye kadar kar var.
-
- Resmi Gönderi
Fotoğraf ve Videolar için teşekkür ederiz .
-
Yağışın yoğunluğu uzun zamandır görmediğim türden 0 rakımda bile tutmaya başladı.
-
Yağışın yoğunluğu uzun zamandır görmediğim türden 0 rakımda bile tutmaya başladı.
Fotoğraf atsana
-
İstanbul yalova kocaeli sakarya bursa civarına vortex ihtimali var değerlendirmek lazım.
Anadolu Avrupaya göre daha mı şanslı yani
-
Usta baya şanslısın sarı turuncu arası kütleler aradan geçiyor ve bu yağış akşama kadar kalır gibi duruyor çok yavaş ilerliyor çünkü cephe olduğu için gözün aydın.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Vallahi uzun zamandır böyle cephesel yağış görmedim 2021 den bile iyi 0 rakımda tutmaya başladı
-
2017'yi hatırlatıı. 3 senedir bu yoğunlukta yağış görmedim. Yerdeki örtüde 3 senenin en iyisi
-
2017'yi hatırlatıı. 3 senedir bu yoğunlukta yağış görmedim. Yerdeki örtüde 3 senenin en iyisi
o sırada gfs: örtü yok
-