-0.2 dereceyiz ve bant yakaladık 😎
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam Bayrampaşa ne olur
onumuzdeki saatlerde yogun kar 5-10 cm direk. bak bakalim bi camdan.
-
Radari takip edin. Illaki o taraflari da bir bant olusur onumuzdeki 2 gunluk surecte. Dedigim gibi sans isi
DEK vuruyor zaten sürekli ama yerler asla tutmadı... sıcaklık sorunu da yok anlamsız şu anda
-
onumuzdeki saatlerde yogun kar 5-10 cm direk. bak bakalim bi camdan.
Hocam burda zaten yerde bi 5 cm var üzerine eklesek 15 falan olur o zaman
-
- Resmi Gönderi
Hocam burda zaten yerde bi 5 cm var üzerine eklesek 15 falan olur o zaman
orda olsam bilirimde. gelen bulutun gucunu olcemiyorum. bulut kalinligina bakiyorum. lakin dikey hamleler var bir anda derinlesip yada incelebiliyor.
-
- Resmi Gönderi
wriscuttern yarın bunun 5 6 saat halini alabiliriz arpegeye göre 🙂
-
DEK'ler kuzeyden güneye inene kadar eriyor resmen inanılmaz yani nerdeyse 2 saattir aralıklarla dek bandındayım asla yerler tutmadı o kadar haftalardır sistem takip ettik inşallah durum değişiyor moraller yerlerde
-
- Resmi Gönderi
DEK'ler kuzeyden güneye inene kadar eriyor resmen inanılmaz yani nerdeyse 2 saattir aralıklarla dek bandındayım asla yerler tutmadı o kadar haftalardır sistem takip ettik inşallah durum değişiyor moraller yerlerde
ortuyu alirsin sende birazdan
-
ortuyu alirsin sende birazdan
Allah büyük
-
belki abartıyor diceksiniz ama ben 2017 den beri böyle yoğun bir kar görmedim karşı binalar zor gözüküyor
-
Hocam Bayrampaşa çatılar 10 cm oldu
-
esenlerde şuan ayak değmemiş yerler ve arabaların üstü öyle
-
s.gazide Dokunulmamış alanlarda diz boyu kar var. Ana yollar buz tutmuş asfalt gözükmüyor. Muazzam
-
- Resmi Gönderi
15 cm olucak o zaman
-
s.gazide Dokunulmamış alanlarda diz boyu kar var. Ana yollar buz tutmuş asfalt gözükmüyor. Muazzam
2022 marta doğru giidiyoruz şimdiden
-