İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sabah feci buzlanma vardı. Küçük öğrenciler, özelliklede servisle gidenler nasıl gittiler acaba ?
Saat 10:00 itibarıyla 0 dereceye anca geldik.
Eren dün bu saatlerde kar daha azdı. Buzlanmanın etkisi hala devam ediyor, erime çok azSabah kalktım 7 de baktim dışarı yine kar yağdı sandım camurdu her yer dışarı çıkınca kütür kütür buz olduğunu farkettim
-
- Resmi Gönderi
Tatil edilmeliydi okullar
-
Kesinlikle.
Tatil edilmeliydi okullar
0 metrede bile katur kutur kar üstünde yürüdüm bu sabah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şimdiden eksilere inen ilçeler var. Bu gece ve sabah erken saatlerde buzlanmaya karşı dikkatli olalım 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ben bu diyagramı unutamadım… -
Şu diyagramdaki gibi gelse kuzey kıyılardaki kar kalınlıklarını güney kıyılarda görürdük. Kuzeyde 60-70cm varan yerler olurdu ve her yer özlediği kar örtüsüne kavuşurdu…
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ben bu diyagramı unutamadım…Bir an dedim ne oluyor
Ben bundan daha iyi diyagram biliyorum.
-
Bir an dedim ne oluyor
Ben bundan daha iyi diyagram biliyorum.
Bende biliyorum 2021 şubat ama çöp kovası oldu. 😂
-
Sistem 1 hafta sonra gelse hem radar takibi hem sahur ne güzel olurdu. O günleride görürüz inşaallah ileride 🙂
-
Pazartesi gününün ilk saatleri yağışlı, sıcaklıklarda hissedilir seviyede düşerek 6-7 derecelere gelecek. Çarşambadan itibaren tekrardan yükselişe geçiyoruz
-
Soğuk Senaryolarda artış var
-
Kar yağarken bu kadar soğuk değildi 😅
Suratım dondu 🥶
-