- Resmi Gönderi
500 hpa daki girdabimiz -30 un altina ancak inebildi. hala aktif. nemli kutleleri tasiyor.
bu durumu anlayabilmek icin 850 hpa ya bakmak gerekiyor birde
yer seviyesindeki hava akimlarida asagi yukari ustte gorunen 850hpa dekine yakin.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur500 hpa daki girdabimiz -30 un altina ancak inebildi. hala aktif. nemli kutleleri tasiyor.
bu durumu anlayabilmek icin 850 hpa ya bakmak gerekiyor birde
yer seviyesindeki hava akimlarida asagi yukari ustte gorunen 850hpa dekine yakin.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 500 hpa daki girdabimiz -30 un altina ancak inebildi. hala aktif. nemli kutleleri tasiyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu durumu anlayabilmek icin 850 hpa ya bakmak gerekiyor birde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yer seviyesindeki hava akimlarida asagi yukari ustte gorunen 850hpa dekine yakin.
Malatya'da da yağış olurmu abi
eyup444 o 500hpa da gordugun girdap once kuzey batili hareket edip ardindan guneye dogru sarkicak. o sira yarin sabah saatlerinden itibaren malatya bolgesinde yerel kar saganaklari olacaktir diye dusunuyorum. bugun zayif.
eyup444 o 500hpa da gordugun girdap once kuzey batili hareket edip ardindan guneye dogru sarkicak. o sira yarin sabah saatlerinden itibaren malatya bolgesinde yerel kar saganaklari olacaktir diye dusunuyorum. bugun zayif.
500hpa deki kuzeyden gelen ikinci girdap ile surpriz yapabilir sistem. sehir sehir yazmaya gerek yok mgm de ki tahminin aynisi. yozgat sivas kayseri 2 akimdanda icin beslenecegi icin yogun kar yagislari gorulebilir. asagida ki gorsel sali 12:00 den itibaren..
500hpa deki kuzeyden gelen ikinci girdap ile surpriz yapabilir sistem. sehir sehir yazmaya gerek yok mgm de ki tahminin aynisi. yozgat sivas kayseri 2 akimdanda icin beslenecegi icin yogun kar yagislari gorulebilir. asagida ki gorsel sali 12:00 den itibaren..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam bu yağışlı alan içinde malatya da var doğru mu biliyorum
Hocam bu yağışlı alan içinde malatya da var doğru mu biliyorum
evet var. ozellikle senin icin 2 kar simgesi koydum -28 yazan etiketin altinda
evet var. ozellikle senin icin 2 kar simgesi koydum -28 yazan etiketin altinda
Çok teşekkürler hocam hepiniz ayrı ayrı cevap veriyorsunuz diğer hava siteleri hiç ilgenmiyorlar. 🙂
Çok teşekkürler hocam hepiniz ayrı ayrı cevap veriyorsunuz diğer hava siteleri hiç ilgenmiyorlar. 🙂
ne demek her zaman sorabilirsin. bu arada girdap bolunmuyormus kuzey dogudan bir tane daha iniyormus.
ne demek her zaman sorabilirsin. bu arada girdap bolunmuyormus kuzey dogudan bir tane daha iniyormus.
Ne demek yani hocam🙂
Ne demek yani hocam🙂
sorun yok malatyada kar var insallah
benim bir hatamdan kaynakli aciklama yapmisim her ikiside ayni kapiya cikiyor
sorun yok malatyada kar var insallah
benim bir hatamdan kaynakli aciklama yapmisim her ikiside ayni kapiya cikiyor
Önemli değil hocam 🙂
2-9 Aralık Yüzey Sıcaklıkları Anomalisi
9-16 Aralık Yüzey Sıcaklıkları Anomalisi
16-20 Aralık Yüzey Sıcaklıkları Anomalisi
2-9 Aralık 500 hPa Anomalisi
9-16 Aralık 500 hPa Anomalisi
9-10 Aralık Tarihlerinde ülkemizi etkileyebilecek bir polar atak söz konusu verilerde destek veriyor modellerin henüz bunu görmesi erken ancak vade yaklaştıkça o sistemde görünecektir gibi duruyor. Sistem olarak 9-10 aralık daha olası gibi