Doğum günleriniz kutlu olsun arkadaslar
Doğum Günü Kutlamaları
-
-
- Resmi Gönderi
Doğum gününüz kutlu olsun, sağlıkla nice güzel yaşlara.
-
Doğum gününüz kutlu olsun
Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara
Doğum günleriniz kutlu olsun arkadaslar
Doğum gününüz kutlu olsun, sağlıkla nice güzel yaşlara.
Hepinize teşekkür ederim nice senelere inşallah
-
Doğum günün kutlu olsun Ömer
-
- Resmi Gönderi
>>>WinteR<<< reis erken ama
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Arkadaşlar doğum günüm 13 ocaktı ama kimse kutlamadı. Bi kutlar mısınız ? Teşekkürler..
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar doğum günüm 13 ocaktı ama kimse kutlamadı. Bi kutlar mısınız ? Teşekkürler..
Nasil kimse kutlamadi siteye girdiginde gormedin mi yaziyi
-
Doğum günün kutlu olsun modelleri dize getieen adam benim gibi önceden doğum günü reklamını yapsan kutlardık 13 ocakta Whisper dayım bana pasta bile kesti =D
-
- Resmi Gönderi
Castiello68 doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara
-
Castiello68 üstad doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yaşlara
-
-
- Resmi Gönderi
Castiello68 olur mu öyle hocam sitemiz doğum günü olanları (Doğum tarihini doğru girenleri tabii ki) kutluyor otomatik olarak
-
- Resmi Gönderi
Arada bir sohbette ışık etsen bizlerde hazır kıta kutlama ederdik.
Site de doğru profil girişlerin de arkadaşlarında dediği gibi otomatik kutlama yazısı çıkar.
Neyse o önemli değil.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun Castiello68
Nice güzel yaşlara sağlıkla, mutlulukla.
-
Şu siteye giriş yapmak 19 yıllık hayatımda yaptığım en mantıklı işti. Hepinizi seviyorum. Varolun ❤️
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş doğum günün kutlu olsun
-