• Maçın o anına denk geldim ilginç bir andı

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Hissedilen sıcaklığı -10 derece olduğu Sivas’ta ısrarla maçın 19:00’da oynanmasını isteyen Sivasspor’un, 2 oyuncusu 35. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Birisi hastaneye götürülüyor 🤷🏻‍♂️

‘’Pressure is a privilege’’

• Harici İçerik x.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Harici İçerik x.com

• Mourinho otobüse taraftar almış

Harici İçerik x.com

• Resmi Gönderi

Mourinho otobüse taraftar almış

Harici İçerik x.com

Güzel hareket hocadan, bazı burnu kaf dağında olan topalaklara ders olsun inşaallah

• Resmi Gönderi

Genel olarak Okan hocanın aklında üçlü bir defans dizilimi varsa hücum anında da oyuncuyu pas alışverişinde kullanabilir oyuncunun isabetli pas yüzdesi ligde kendi yarı sahasında %95 rakip sahada %92 Dünya Kupası elemelerinde rakip yarısaha pas yüzdesi %62 olması bana ilginç geliyor çünkü geçmiş lig performanslarında bile bu kadar düşük değil oyuncu takım kontra yediği zaman hızlı olduğu için çabuk defansa yerleşebilir diye düşünüyorum. Lig'de geçen yılı 33 maçta 10 sarı kart ile bitirmiş. Rotasyon veya ilk 11 için kötü olduğunu düşünmüyorum ha tabi lig farkının etkisi nasıl olur ona bir şey söyleyemeyeceğim

evet defansda hizli toparlanamiyoruz sanirim ondan tercih etti hoca ama 8m ne biliyim buyuk paralar bunlar bizim kluplerimiz icin. :düşünceli: insallah faydali olur. yoksa memleketimizin parasi en nihayetinde. kendi piyasa degeri 5milyonluk oyuncuyu 8 e aldilar. ki genelde piyasa degerinin yuzde 25 altina alinir. ingiltere yapar bu pahaliya alma isini oyuncuyu yaglar paklar 2 katina satar kendi butcesini yukseltir. ama biz o durumda degiliz ki bilemedim bende yasicaz gorucez. arastirma icin saol. ligde ve dunya kupasinda zor takimlara karsi isabetli pas orani dusmus demekki kendi ligi ortalama altinda

• Resmi Gönderi

Selam bakalim umarim fiyasko olmaz mustafa abi.

ben stoper oynardim. top daha karsi takimin defansindayken atacagi bir ara top icin en ondeki adamin kosu mesafesiyle kale arasinda aciya kosu atardim direk. onumdeki liberoyu donen topa markaj a yollardim kaleciye cik derdim top adamin ayagina inerken ben direk mudahale etmis oluyordum tabi hali saha baska bir durum lakin ben maclari izliyorum bazen pozisyon almayi akil edemeyen stoperler var. topun arkadasin kosan bek ler var. dedigin gibi abi futbol akil oyunu. yer tutmayi bilmedikten sonra husein bolt olsan yok.

• Resmi Gönderi

milli takim suan bulundugu konumdaki en yuksek kadro degerine sahip takim.

yas ortalamasi 26. onumuzdeki 10 yilda bu takim ilk 10 a aday

28 Türkiye Türkiye3126.3393.00 mil. €UEFA1537
    29 Galler Galler2626.6166.20 mil. €UEFA1534
    30 Macaristan Macaristan2427.7128.35 mil. €UEFA1518
    31 Kanada Kanada2326.8130.55 mil. €CONCACAF1516
    32 Sırbistan Sırbistan2225.7249.50 mil. €UEFA1514
    33 Mısır Mısır2527.992.70 mil. €CAF1513
    34 Rusya Rusya2925.5158.20 mil. €UEFA1512
    35 Polonya Polonya2425.6182.40 mil. €UEFA1511
    36 Panama Panama2224.84.41 mil. €CONCACAF1504
    37 Cezayir Cezayir2627.1180.95 mil. €CAF1496
    38 Romanya Romanya2627.5112.70 mil. €UEFA1494
    39 Yunanistan Yunanistan2626.4208.60 mil. €UEFA1490
    40 Peru Peru2930.031.38 mil. €CONMEBOL1488
    • Resmi Gönderi
    Benfica 3-2 Moreirense | MAÇ ÖZETİ | 21. HAFTA
    S Sport Plus’a abone olun: http://bit.ly/-ssportplusKanalımıza abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCpdSUUHlxMjO0c5824FGcsA?sub_confirmation=1Bizi In...
    www.youtube.com

kose vurusundan orkunun actigi ortaya bakin hem dikeyde hem yatada falso aliyor :010:

3:45
    mustafa28

• Sahada sürekli gerginlik yaşanmış. Hakemin de ciddi hatası varmış da . Bilemedim tam olarak abi

Hakem penaltı kararı verdi yan hakem ofsayt dedi orta hakem yan hakemle konuşup kararı ofsayta çevirdi