• Ben senin kadar kötü düşünmüyorum. Tekke iyi hocadır. Bir çözüm bulur.
    Talisca şapkadan taş çıkardı bugün.

Fatih Tekke kötü olduğunu düşünmüyorum sezon başından beri 3. Teknik adam hoca değilde takım alarm veriyor şu 3 maç alınsın kurtarır geri kalan haftalar UEFA maçları gençler için biteceğinden kadro monte işlemi başlatır hoca

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Bursaspor bu hafta sonu Artvin Hopaspor deplasmanından galip gelirse veya Karşıyaka Silifke Belediyespor'a mağlup olursa şampiyonluğunu ilan ediyor

• Resmi Gönderi

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

:coksoguk::coksoguk::coksoguk:

simdi ankaraya sansalsa baglaniyoruz. macta durum trt3 shalke04 :coksoguk::coksoguk:

• Resmi Gönderi

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

:coksoguk::coksoguk::coksoguk:

simdi ankaraya sansalsa baglaniyoruz. macta durum trt3 shalke04 :coksoguk::coksoguk:

Zamanının espri dolu yayınları bunlar, yavuzun minibüsü 😊

İsmail Baki ile Yavuz Seçkin, epeydir görünmüyorlar..Sosyal ağlarda yayınlar veya programları varmı bilmem

• Beşiktaş yine zenginden alıp fakire veriyor bize niye vermedi bizde alttayız

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kral çok ıkınmadan çek git. Bu adamı kadro dışı bırakamayan yönetime mayısta oy yok. Önce bu sonrada bunu gibi ne kadar vasat varsa gidecek, gitmeli…

Seneye bu kulüpte Rafa ve Ole Gunnar Solskjaer’in ekibi dışında yabancı kalmamalı 🫡

‘’Pressure is a privilege’’

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kral çok ıkınmadan çek git. Bu adamı kadro dışı bırakamayan yönetime mayısta oy yok. Önce bu sonrada bunu gibi ne kadar vasat varsa gidecek, gitmeli…

Seneye bu kulüpte Rafa ve Ole Gunnar Solskjaer’in ekibi dışında yabancı kalmamalı 🫡

+Elan Ricardo ve Kenny Arroyo eklemeyi unutmuşum.

‘’Pressure is a privilege’’

Gidecek takım bulur illa ki takımın adı yüksek 1. Lig falan olur

• Resmi Gönderi

talisca fena gol atti.

galatasaray macinda top talisca nin ayagina geldikce tutun su adami vurdurmayin yakalayin diye bagiriyorum babamda cok abartiyosun diyor. dedim baba talisca daha oynamaya baslamadi. :)

Zamanının espri dolu yayınları bunlar, yavuzun minibüsü 😊

İsmail Baki ile Yavuz Seçkin, epeydir görünmüyorlar..Sosyal ağlarda yayınlar veya programları varmı bilmem

15 seneden fazla bunlar abi. bayadir yoklar yaslaniyor onlarda eski motivasyonlari genclikteki delilikleri yok